Quantcast

http://picasion.com/

Κοινοβουλευτική πρωτοβουλία από το Κίνημα Αλλαγής για τα Ριζώματα

Από το Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί η αποκάλυψη για τις διεκδικήσεις του δημοσίου στα Ριζώματα. Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η σοβαρή και εμπεριστατωμένη έρευνα του καταγόμενου από την περιοχή δημοτικού συμβούλου Βέροιας
Θανάση Δέλλα. Η πιθανότητα να αποκτήσει το δημόσιο, σε ποσοστό 24%, στις μικροιδιοκτησίες των κατοίκων των Ριζωμάτων είναι απαράδεκτη και χωρίς νόημα. Εκτός και αν κάποιοι έχουν ήδη προχωρήσει στην παραχώρηση αυτών των δικαιωμάτων στο Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας, το «περίφημο» ΤΑΙΠΕΔ, τότε σίγουρα βγαίνει το νόημα που όλοι καταλαβαίνουμε.

Η εκκωφαντική σιωπή των βουλευτών Ημαθίας της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει τους φόβους ότι τελικά κάτι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από την ακατανόητη απόφαση να εγγράψει το δημόσιο δικαιώματα σε αυτές τις μικροιδιοκτησίες.

Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα ενημέρωσε άμεσα τον αρμόδιο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό μας, βουλευτή Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ Γ. Αρβανιτίδη, ο οποίος και αναλαμβάνει, με την έναρξη λειτουργίας της Βουλής, πρωτοβουλίες (ερώτηση, τροπολογία) για να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος των κατοίκων των Ριζωμάτων.

Ελπίζουμε αυτή η πρωτοβουλία να στηριχθεί από τους βουλευτές της Ημαθίας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είναι βαθύτατα εκτεθειμένοι στη τοπική κοινωνία».

3 σχόλια:

  1. Εντάξει! Δεν δίνει και εκείνα τα λεφτά που χρωστάει ,που θυμήθηκε τωρα ΤΑΙΠΕΔ=Μνημόνια=Λεφτά υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το ξέρω το θέμα,αλλά είναι πρόκληση για κάποιους να κουνάνε το δάκτυλο όταν μαζί με την ΝΔ στρώσανε το χαλί στις τράπεζες για πλειστηριασμούς..,και τώρα ενδιαφέρθηκαν για τις μικροϊδιοκτήτες στα Ριζώματα! Δεν τους πιστευει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείσθησαν τα Πιέρια απο το μεγεθος το πολιτικό. Δυο δράμια τσίπας να υπήρχε, επρεπε να πέσουν στους καταρράκτες της Εδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ