Quantcast

http://picasion.com/

Καυστικά σχόλια στο Twitter για την αγρότισσα της Ημαθίας

Δεν απέφυγε τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά σχόλια η Ράνια Καραγιάννη. Η εντυπωσιακή ξανθιά αγρότισσα από το Κεφαλοχώρι Ημαθίας, με την συμμετοχή της στο Big Brother, απέσπασε ήδη χιλιάδες θαυμαστές που την βλέπουν από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ωστόσο υπήρξαν και αρκετοί που είπαν
τις γνωστές «κακιούλες» τους, δίχως βέβαια να λογαριάζουν πως από την εξωτερική εμφάνιση, δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο ή έναν επαγγελματία. Πιο συγκεκριμένα, η πληθωρική εξωτερική παρουσία και τα μακριά μαλλιά της Ράνιας προκάλεσαν πλήθος καυστικών σχολίων στο Twitter, που όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο κάθε χρήστης λέει το... «μακρύ και το κοντό του». 
Η Ράνια Καραγιάννη φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού και να κερδίσει τις 100.000 ευρώ που είναι το μεγάλο έπαθλο. Το έργο της κρίνεται αρκετά δύσκολο, καθώς έχει να αντιμετωπίσει πολλούς και δύσκολους αντιπάλους που έχουν εμπειρία και γνωρίζουν από τηλεόραση. Δείτε τα καυστικά σχόλια που δέχθηκε η ίδια μέσα από το Twitter:






















8 σχόλια:

  1. Αυτη δεν ηταν που ειπε πηγα να κατουρησω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πανεμορφη, συμπαθέστατη και γλυκύτατη !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι πιο απαίσιο, απαράδεκτο και γελοίο παίζει στην τηλεόραση! Ποιά αρρωστημένα μυαλά το έστησαν; Ποιά αρρωστημένα μυαλά το παρακολουθούν; Γιατί βάζουν τον κόσμο στο "παιχνίδι" τους; Γιατί θέλουν να ταϊσουν τον κόσμο με τέτοια σκουπίδια; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά βλέπει ο ΕΛΓΑ και δεν δίνει αποζημιώσεις.Να δεις που ο Λυκουρέντζος είναι φαν του Μπιγκ Μπρόδερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα μάθατε; τα μάθατε; Άλλαξε ο νόμος για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς. Είδε λέει ο Υπουργός το Big Brother και αποφάσισε πλέον να βάλει ως προυπόθεση λειτουργίας των Αγροτικών Συνεταιρισμών την ύπαρξη χώρου κομμωτηρίου και μανικιούρ πεντικιούρ. Ρε Βεροιώτη εγώ θα στα λέω ; Κάνε ολοκληρωμένο ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρατηρηστε ότι οι τούρκοι που συνεργάζονται με το σκάι απαίτησαν να μην μην μπούνε στο Β.Β. Κύπριοι και φυσικά πέρασε το δικό τους. Αλλά τα ''σούργελα'' τα έβαλαν όλα μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι βλακείες λές ρε καμένε ψεκασμένε! Καμία σχέση δεν έχει ο ατζούν με το Big Brother. Άλλη παραγωγή είναι. Να διαβάζεις λιγότερο ψεκασμένες φυλλάδες. Πάρε και ένα τελοπόν.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ