Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με καύσωνα βγαίνει ο Αύγουστος και στο Σέλι... 12!

Με υψηλές θερμοκρασίες και συνθήκες καύσωνα αναμένεται να βγει ο Αύγουστος στην περιοχή μας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που δημοσίευσε Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι θερμοκρασίες από σήμερα μέχρι και την Τρίτη αναμένεται να φτάσουν τους 36 και 37 βαθμούς και κατά τόπους τους 38 και 39 βαθμούς Κελσίου, με το τελευταίο ΣΚ του καλοκαιριού στη Βέροια να φαντάζει ανυπόφορο.
 
Η μόνη διέξοδος αυτό το τετραήμερο, αν δεν πάρουμε τις θάλασσες, θα είναι να πάρουμε τα βουνά, καθώς μόνο εκεί θα καταφέρουμε να βρούμε μια ανάσα δροσιάς. Το προφανές θα πείτε, αλλά το επιβεβαιώνει και η λίστα με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες της ημέρας που δημοσίευσε ο Μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Σύμφωνα με αυτή, σήμερα Σάββατο στην 11η θέση βρίσκεται το χιονοδρομικό του Σελίου που το θερμόμετρο θα δείξει το ελάχιστο 12 βαθμούς και στην 15η θέση ο Άγιος Παύλος Ημαθίας όπου το θερμόμετρο θα πέσει στους 12,7 βαθμούς.

Όχι ικανοποιητική δροσιά για τα μέρη που μας έχουν συνηθίσει να μπαίνουν στα πανελλήνια ρεκόρ «ψύχους» αλλά από τα 40άρια... θα πάρουμε τα 12άρια!


3 σχόλια:

  1. Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτό το Σέλι, πολλά προβλήματα και προβληματισμοί τώρα τελευταία, επειγόντως ευχέλαιο και να απομακρυνθούν από το βλαχοχώρι όλοι οι ''μαϊμού'' και οι δήθεν βλάχοι που εγκαταστάθηκαν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι διάφοροι μαϊμού βλάχοι έχουν κατέβει στη Βέροια μετά το δεκαπενταύγουστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ
      ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ