Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιτούδης : «Περνάω τον κορωνοϊό με ήπιο τρόπο - Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης, με την είδηση να μεταφέρει μέσω επίσημης ανακοίνωσης το βράδυ της Παρασκευής η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Λίγες ώρες αργότερα, ο Ημαθιώτης προπονητής θέλησε να ενημερώσει μέσω του λογαριασμού του στο twitter για την κατάσταση της υγείας του, ζητώντας από τους φίλους του να μην ανησυχούν, πως περνάει τον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα και πως θα επιστρέψει πιο δυνατός. «Σήμερα βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Περνάω με ήπιο τρόπο τον ιό. Με τη βοήθεια της οικογένειας και των γιατρών θα το ξεπεράσω, θα γυρίσω πιο δυνατός. Να μείνετε υγιείς και να μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τις υγειονομικές κατευθύνσεις».

Τα μηνύματα συμπαράστασης από φίλους, συνεργάτες και άλλων ακολούθων του από όλο τον κόσμο κάτω από την ανάρτησή του πολλά, για ταχεία και καλή ανάρρωση και γρήγορα επιστροφή στις επάλξεις.


2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ