Quantcast

http://picasion.com/

Στη «Φάρμα Kουτσιώφτη» εκτρέφουμε τα μοναδικά Black Angus!

Υψηλής ποιότητας μοσχαρίσιο κρέας που θεωρείται το καλύτερο στον κόσμο!
Η διαρκής αναζήτηση της εταιρείας «Φάρμα Κουτσιώφτη» για την εκ νέου εξέλιξη του προϊόντος και την παραγωγή υψηλής ποιότητας κρέατος, οδήγησε στην εκτροφή του πλέον φημισμένου μοσχαρίσιου κρέατος BLACK ANGUS. Για τους λάτρεις του κρέατος, το μοσχαρίσιο κρέας ANGUS δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Για τους υπόλοιπους, οπωσδήποτε αξίζει η γνωριμία και κυρίως η δοκιμή αυτού του κορυφαίας ποιότητας μοσχαρίσιου κρέατος. Η Άνγκους ή Αμπερντήν Άνγκους είναι φυλή βοοειδών, με καθαρά κρεοπαραγωγική κατεύθυνση. Δημιουργήθηκε στις κομητείες Αμπερντίν και Άνγκους της Σκωτίας.
Είναι ίσως η πιο ονομαστή φυλή βοών κρεοπαραγωγής, με ιδιαίτερα αυξημένο ενδομυϊκό λίπος και κατακόκκινο χρώμα. Η « Φάρμα Κουτσιώφτη» επιλέγει τις καλύτερες νεαρές μοσχίδες από τις πεδινές πλαγιές της Β. Ιρλανδίας και εμπλουτίζει το σιτηρέσιο τους με το ειδικό μείγμα διατροφής «ΑΡΩΜΑ», ένα προϊόν έρευνας και καινοτομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονικής, δημιουργώντας έτσι αξεπέραστα χαρακτηριστικά και εμπλουτίζοντας το τελικό προϊόν με τα καθ΄ όλα απαραίτητα και αδιαμφισβήτητα ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό ω3 λιπαρά οξέα.
Καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους στις πρότυπες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στους πρόποδες του Βερμίου «εμπλουτίζουν» το εξαιρετικό τους κρέας με ήχους κλασικής, προσφέροντας έτσι στα ζώα τις πλέον ιδανικές συνθήκες διαβίωσης.
Κοπές όπως RIB-EYE, PICANHA, STRIPLOIN, FLANK STEAK και ASSADO θα αποτελούν πλέον την καθημερινότητα του βεροιώτη καθώς είναι άμεσα διαθέσιμες στο κρεοπωλείο της « Φάρμας Κουτσιώφτη» στην Βέροια στην οδό ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 123.
Για όσους γνωρίζουν η επιλογή είναι εύκολη, αλλά και για όσους θέλουν να μάθουν το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος θα σας μυήσει στον μαγικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας για μία γευστική εμπειρία που δύσκολα συναντάς εκτός Νέας Υόρκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ