Quantcast

http://picasion.com/

Γυναίκα και παιδί οι χαλκοθήρες που «ξήλωναν» κεραίες κινητής τηλεφωνίας Ημαθία

Στο κόλπο και συνεργός
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου μία ημεδαπή γυναίκα και ένας ανήλικος ημεδαπός, για κλοπή καλωδίων χαλκού από σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας. Ειδικότερα, χθες (29 Αυγούστου 2020) το απόγευμα εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι σε περιοχή της Ημαθίας να επιβαίνουν σε όχημα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν 24 κιλά καλώδια χαλκού, τα οποία αφαίρεσαν λίγο νωρίτερα από σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας.
Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 14 Αυγούστου 2020 έως 23 Αυγούστου 2020 διέπραξαν μαζί με έναν ακόμα συνεργό τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, άλλες 4 κλοπές από σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας και αφαίρεσαν ποσότητες καλωδίων χαλκού.
Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

10 σχόλια:

  1. Κλασσικό γιουφτο-όχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. HMEΔΑΠΟΣ = ΓΙΟΥΦΤΟΣ;; ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευάλωτοι. Παρακαλώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανυπαρξία ορθού νομικού πλαισίου καθιστά τους δράστες ανενδοτους στην συνέχιση της δραστηριότητας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τους κρίνει με επιείκεια το δικαστήριο, μην λερωθει το ποινικό μητρώο και δε μπορέσουν να διοριστουν στο δημόσιο.
    Τι θα κάνουν μετά κλέφτες θα γίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι καλύτεροι πελάτες των δικηγόρων, αυτή η ευάλωτη ομάδα. Γι αυτό αλωνιζουν ανενόχλητα στην ελληνική επικράτεια. Κατά τα άλλα ζούμε σε κράτος δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι γνωστοί παλιόγυφτοι που κλέβουν και καταστρέφουν τα πάντα προκειμένου να βγάλουν ευρώ χωρίς κόπο.
    Η γάγγραινα της περιοχής μας και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι γιούφτοι , οι παλιόγυφτοι , οι ρομά ή όπως αλλιώς τους αποκαλείται τον χαλκό τι τον κάνουνε; Τον λιώνουνε για να φτιάξουν έργα τέχνης ή τον "σπρώχνουν" σε επιχειρήσεις "ευυπόληπτων" της λευκής φυλής που δραστηριοποιούνται στον κλάδο; Μάλλον ισχύει το δεύτερο. Τότε βάλτε κι αυτούς στην εξίσωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ