Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φρικτός θάνατος 20χρονου στο Κιλκίς - Παρασύρθηκε από 6 αυτοκίνητα στην Εθνική

Φρικτό θάνατο βρήκε το βράδυ της Τρίτης ένας 20χρονος που κινείτο πεζός επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, στο ύψος της Νέας Σάντας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της, ήταν 21:30 το βράδυ όταν ο 20χρονος παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 41χρονη και στη συνέχεια παρασύρθηκε διαδοχικά από άλλα 5 οχήματα, βρίσκοντας φρικτό θάνατο. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Χθες (11 Αυγούστου 2020) και ώρα 21.30΄ περίπου, στο 28ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 41χρονη ημεδαπή παρέσυρε 20χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός και στη συνέχεια παρασύρθηκε διαδοχικά από 5 Ι.Χ.Ε. οχήματα που οδηγούνταν από 27χρονο, 51χρονο, 39χρονο, 52χρονο και 31χρονη ημεδαπούς, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου πεζού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ