Quantcast

http://picasion.com/

Επισκευές στο δρόμο Βέροιας - Σελίου

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στο πλαίσιο των έργων συντήρησης και επισκευών του οδικού δικτύου ευθύνης της, που πραγματοποιεί σε όλη την Ημαθία, ολοκλήρωσε τις εργασίες συντήρησης - επιδιόρθωσης και ασφαλτόστρωσης σε τμήματα της επαρχιακής οδού Βέροιας -
Κάτω Βερμίου (Σελίου) που παρουσίαζαν προβλήματα. Ο προγραμματισμός παρόμοιων έργων της Περιφερειακής Ενότητας και σε άλλες περιοχές της Ημαθίας βρίσκεται σε εξέλιξη. «Μεγάλα ή μικρά έργα είναι όλα χρήσιμα. Σκοπός είναι να δίνουμε έγκαιρα λύσεις όπου χρειάζεται, να βελτιώνουμε όσα είναι χρήσιμα για τους πολίτες. Αυτό έχει σημασία κι αυτό κάνουμε από την πρώτη στιγμή» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.



5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΕΛΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ,ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ!ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "οὐδεὶς ἐπίβλημα ἱματίου καινοῦ ἐπιβάλλει ἐπὶ ἱμάτιον παλαιόν· εἰ δὲ μήγε, καὶ τὸ καινὸν σχίσει καὶ τῷ παλαιῷ οὐ συμφωνεῖ τὸ ἐπίβλημα τὸ ἀπὸ τοῦ καινοῦ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΙΣΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά θα ήταν να ενημερωθείτε...πριν κατηγορήσεις τον καλαιτζιδη ...ολα θα γίνουν γιατί είναι ο καλυτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ