Quantcast

http://picasion.com/

Θα βγεις; Ομπρέλα να πάρεις! Έρχονται βροχές το απόγευμα στη Βέροια


Καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και αστραπόβροντα!
Τις προθέσεις του καιρού τις είδαμε βέβαια από το πρωί, αλλά από νωρίς το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Έτσι τουλάχιστον προβλέπει για την περιοχή μας η ΕΜΥ, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε σήμερα και κοινοποιεί η Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας. Συγκεκριμένα, το δελτίο καιρού αναφέρει για την περιοχή μας ότι αναμένεται νέα επιδείνωση καιρού για την Τρίτη 25-8-2020, κατά τόπους με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.

Όπως αναφέρει και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, οι διάσπαρτες καταιγίδες που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη κατά τόπους στα ανατολικά τμήματα της Μακεδονίας αναμένεται μέχρι και τις βραδινές ώρες απόψε να επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές και της υπόλοιπης Μακεδονίας, με φαινόμενα που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο δυνατά αστραπόβροντα ή και από χαλάζι!

4 σχόλια:

  1. ποσα χερια να εχουμε πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελεχτε τα δαση και την βλαστηση στην υπαιθρο, θα πνιγουμε απο τοσο νερο και υγρασια.

    νεονωε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάσκα κι ομπρέλα, είναι τρέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ