Quantcast

http://picasion.com/

Η είσοδος της Ημαθιώτισσας Ράνιας Καραγιάννη στο σπίτι του «Big Brother»

Πώς υποδέχθηκαν την ξανθιά αγρότισσα οι συμπαίκτες της;
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Big Brother» το οποίο σάρωσε σε τηλεθέαση. Με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε ρόλο... Μικρούτσικου, η πρεμιέρα
ήταν αφιερωμένη στην παρουσίαση των παικτών και στην είσοδό τους στο σπίτι του «Big Brother», που θα είναι το νέο τους σπίτι για το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα για 15 εβδομάδες σε όποιον καταφέρει να «τερματίσει» και να κερδίσει το έπαθλο των 100.000€. 
Ανάμεσα στους 17 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι και η Ράνια Καραγιάννη, η ξανθιά 27χρονη από τη Κεφαλοχώρι Ημαθίας. Η Ράνια μας συστήθηκε ως αγρότισσα που μένει με την οικογένειά της στο Κεφαλοχώρι Ημαθίας, δήλωσε γκρινιάρα και δυναμική και ότι μπήκε στο παιχνίδι για τα χρήματα και τη δημοσιότητα, αποκάλυψε πως έχει κάνει αυτόφωρο λόγω αγροτικών αγώνων, ενώ περιέγραψε την σκληρότητα της καθημερινότητας στη δουλειά. Με τον αδελφό της να την «δίνει» κανονικά στη συνέχεια, λέγοντας -με πολλή δόση χιούμορ- πως είναι η μικρή και κακομαθημένη τους αδελφή, δεν κάνει και καμιά από τις δύσκολες δουλειές στο χωράφι, είναι τεμπέλα αλλά όμορφη, ίσως η πιο όμορφη του χωριού.
Η Ράνια μπήκε στο σπίτι φορώντας ένα λευκό κοστούμι και ένα ζευγάρι πανύψηλα πέδιλα, μάσκα και γάντια όπως όριζαν οι κανονισμοί για όλους τους παίκτες, εμφανώς αμήχανη -όπως ήταν φυσικό καθώς βρήκε εκεί αρκετούς από τους συμπαίκτες της- αλλά με ένα μεγάλο χαμόγελο. Μάλιστα οι συμπαίκτες της νόμιζαν ότι είναι μοντέλο και σάστισαν όταν άκουσαν στο βίντεο ότι είναι αγρότισσα. Η οικογένεια της Ράνιας δεν παραβρέθηκε στο πλατό, συνδέθηκαν όμως ζωντανά από το σπίτι τους στο Κεφαλοχώρι (μητέρα και τα 3 αδέλφια της) για να την αποχαιρετήσουν. 

Δείτε το βίντεο:

6 σχόλια:

  1. Όχι άλλο κάρβουνο ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερή είδηση !!!! Σοβαρή τηλεοπτική παραγωγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει δίκιο ο παραπανω ανώνυμος. Όχι άλλο κάρβουνο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τη σοβαρό έκανε και την βάζετε ειδηση μπήκε σε ενα ηλίθιο παιχνίδι έκανε τη ζωή της ριαλιτη άντε σοβαρευτηται και αναδείξτε καποιο σοβαρό πρόσωπο πχ ενα γιατρό ενα επιστήμονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ