Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσιάρτας για Big Brother: Κατρακύλα και τηλεσκουπίδια

Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα σχολιάζει ο Βασίλης Τσιάρτας την επιστροφή του «Big Brother» στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ημαθιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρει: «Η παρακμιακή κατρακύλα της
τηλεόρασης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, με τα τηλεσκουπίδια που παρουσιάζει ως γεγονός, θέλοντας να δημιουργήσει νέα πρότυπα που δεν θα είναι τίποτα άλλο από το απόλυτο τίποτα… Άλλο η ψυχαγωγία και η διασκέδαση και άλλο η γελοιοποίηση θλιβερών θεαμάτων» Δείτε την ανάρτησή του που προκάλεσε θύελλα σχολίων:

12 σχόλια:

  1. ... και συμπληρώνω, όταν μία κοινωνία δεν έχει όραμα, πρότυπα, αξίες και ιδανικά, χάνοντας την λαμπρή και ένδοξη ιστορική ταυτότητά της, λησμόνησε τον πνευματικό της πλούτο, επόμενο είναι να ακολουθήσει το δρόμο της ηθικής παρακμής, να επιπλέουν, ως βάλτος, τα σκουπίδια και η βρώμα, γιατί όλα τα παραπάνω τα έστειλε στον πάτο ως ναυάγια.
    Πολύ καλά και λίγα είπε ο φίλος Βασίλης. Τελικά, σήμερα θέλει αρκετό κουράγιο για να λες τα αυτονόητα και αλήθειες, γιατί δεν συμβαδίζουν με το πνεύμα της "νέας εποχής-παρακμής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίλησε το σκουπίδι για σκουπίδια οκ χαχαχαχα. Απλά γελάμε.
    Και φυσικά ο μόνος λόγος που το λέει είναι η γνώμη στη εμμονή του συγκεκριμένου γραφικου τυπου με τους ομοφυλόφιλους,για κανένα άλλο λόγο.
    Βαριέμαι. Οχι επειδή το ριαλιτυ δεν είναι σκουπίδι, προφανως και είναι. Αλλά επειδή η χωματερή να μιλάει για σκουπίδια είναι αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέει την άποψή του και τη λέει επώνυμα και μπράβο του, εσύ ποιος είσαι που θα τον κρίνεις; οφείλεις να σεβαστείς την άποψή του άσχετα άν συμφωνείς ή όχι μαζί του, διαφορετικά φισιστίζεις.

      Διαγραφή
    2. Το έχουμε μάθει χροοοοονια τώρα. Καλά θα μάθετε κάποια στιγμή ότι ρητορική μίσους και "άποψη" είναι δυο διαφορετικά πραγματα. Το πρώτο διώκεται ποινικα και ορθώς. Και φυσικά δεν οφείλω να σεβαστώ ένα φασιστοειδές αγράμματο που βρίζει ότι δεν είναι σε άσπρος χριστιανός straight.

      Υ. Γ. Όπως κρίνει αυτό το δίποδο θα κριθεί απλά.

      Διαγραφή
    3. Με τη διαφορά ότι αυτός βγαίνει με το όνομα και το πρόσωπο του και λέει αυτά που πιστεύει.
      Εσύ τον "κράζεις" ανώνυμα και πίσω από μια οθόνη.
      Επίσης, δεν είδα πουθενά στην ανάρτηση του να λέει για ομοφυλόφιλους κλπ κλπ.
      Μάλλον εσύ έχεις τέτοια θέματα φίλε και προσπαθεις να πιαστεις από αυτά που θέλεις εσύ να έλεγε.
      Μία χαρά τα είπε ο Τσιαρτας

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλά τα λέει ο άνθρωπος, το κάθε ανώμαλο και μη φυσιολογικό το προβάλλουμε ως κάτι το ομαλό και φυσιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώμαλο και μη φυσιολογικό - ομοφοβία (ψυχική ασθένεια που παρουσιάζεται μόνο στον άνθρωπο και οφείλεται σε κοινωνικό περιβάλλον και ελλιπή μόρφωση).

      Φυσιολογικότατο - ποικιλομορφία της φύσης σε όλους τους τομείς συμπεριλαμβανομένου του σεξουαλικού προσανατολισμού. Έτσι να μαθαίνουμε πέντε πράγματα και στην καημένη φασίζουσα ημιμαθή ελληνική επαρχία. Δεν είναι κακό.

      Περαστικά - ευτυχώς σύντομα θα αποτελείτε μια σκοτεινή σελίδα στο παρελθόν και εσείς και οι "απόψεις" σας. Και πολύ άργησε αυτό.

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε Ντίγκι.

      Διαγραφή
  4. Γεμίσαμε τηλεοπτικά σκουπίδια, τα οποία μας τα προβάλλουν και ως παραδείγματα.
    Όλα στον βωμό της τηλεθέασης, τηλεοπτικές εκπομπές που προσδοκούν την τηλεθέαση μέσω της κλειδαρότρυπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΚΟΛΟΚΟΡΩΝΙΟΥ!ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ!Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΑΡΥΣ! ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!ΚΑΙ ΜΕΙΣ?ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟΥ ΣΚΑΙ!ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με ποιο κριτήριο αυτό τον Βαμμένο παίκτη του Big Βrother τον έβαλαν να κοιμάται μέσα με τις γυναίκες; Λοιπόν την άλλη φορά σύντροφε θα πάμε να κάνουμε τους γκει. Μέσα στα μ.... θα είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ