Quantcast

http://picasion.com/

Βλάβη σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΒ - Χωρίς νερό μέχρι το βράδυ περιοχές της Βέροιας

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γίνεται γνωστό ότι: Σήμερα Τρίτη 04 Αυγούστου 2020 θα γίνει διακοπή νερού από την ώρα 10:30 έως 21:00, στις περιοχές της Βέροιας , Βάτα, Κάτω Τριπόταμος, Λοζίτσι, και στο δρόμο προς Ράχη, (στις παριφές της πόλης), λόγω εργασιών αποκατάστασης σε βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση.

Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης καταβάλλουν προσπάθειες ώστε οι εργασίες να αποκατασταθούν το γρηγορότερο δυνατόν. Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν.

2 σχόλια:

  1. Σαμποτάζ των κομμουνιστών είναι για την επέτειο του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι εγκαταστασεις ειναι της πλακας.δεν υπαρχει δικτυο, η πολη σε πολλα σημεια πινει νερο απο κατω. κοινο μυστικο ειναι. ενδεικτικο ειναι οτι δεν ξερουν ποσο νερο εχουν και ποσο διαθετουν. γιατι αν ξεραν θα διαπιστωναν οτι οι διαροες ειναι τιτανοτεραστιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ