Διαδικτυακό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τη Βιβλιοθήκη Βέροιας

Απλά βήματα για τη σωτηρία μιας ζωής
Στο πλαίσιο της εκστρατείας #μένουμε ασφαλείς ώστε να βοηθήσουμε όλοι στη μη περαιτέρω εξάπλωση του Coronavirus (COVID-19), η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας και το VeriaTechLab παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο σεμινάριο για όλους,
με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα του Office365 και συγκεκριμένα η Εφαρμογή Microsoft Teams.

Η γνώση πρώτων βοηθειών είναι απαραίτητο εφόδιο κάθε ανθρώπου για την αντιμετώπιση των πολυάριθμων ατυχημάτων που συμβαίνουν καθημερινά. Το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Πρώτες βοήθειες: απλά βήματα για τη σωτηρία μιας ζωής» απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και περιλαμβάνει ενότητες για την αντιμετώπιση έκτακτων αλλά και καθημερινών περιστατικών σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

Εισηγήτρια θα είναι η κ. Δήμητρα Μποχώρη, Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και πιστοποιημένη επόπτρια πισίνας

Διάρκεια σεμιναρίου 45 λεπτά.

Θα αναπτυχθούν τα παρακάτω περιστατικά:

- Αντιμετώπιση αναίσθητου θύματος
- Απόφραξη αεροφόρου οδού
- Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED)
- Πνιγμονή
- Αιμορραγίες
- Καταπληξία
- Διαταραχές θερμορύθμισης
- Εγκαύματα
- Επιληπτικοί σπασμοί
- Μυοσκελετικές κακώσεις
- Τσιμπήματα
- Ηλεκτροπληξία

Δηλώσεις συμμετοχής στο σύνδεσμο που ακολουθεί:
forms.office.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ