Quantcast

http://picasion.com/

Καύσωνας στη Βέροια; Όαση δροσιάς το «Cantina River» στο Φράγμα!

Από νωρίς το πρωί έως το βράδυ, για καφέ, τσίπουρα, σούβλες, ψητά και σάντουιτς, παγωτά, ποτά - Και take away (2331091004)
Καλοκαίρι... Αύγουστος... Σαββατοκύριακο... Θερμοκρασίες 35 και βάλε και έχεις μείνει στη Βέροια; Μη σκας! Απόλαυσε μίνι

αποδράσεις από την πόλη με μια βόλτα μέχρι το φράγμα του Αλιάκμονα και το «Cantina River» που φέτος έγινε το
απόλυτο καλοκαιρινό μας στέκι από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Για καφέ, για τσίπουρα, για κρεατικά και σούβλες, για παγωτό, για δροστιστικά ροφήματα, για βραδινό ποτό.



Ανοιχτό από νωρίς το πρωί για το πρώτο πρωινό καφεδάκι με κρουασανάκι για συνοδευτικό. Προς το μεσημέρι απολαμβάνουμε παγωμένες μπύρες κρίκετ με σουβλάκια χοιρινά ή κοτόπουλο, μπιφτέκια, χωριάτικα λουκάνικα, πανσέτες και φρέσκες πατατούλες ή τα τσιπουράκια σας! Για το απόγευμα, ιδανικό σημείο για τον καφέ μας, γευστικά σνακ, παγωτά και δροσερά ροφήματα, ενώ το βράδυ αποτελεί ένα ειδυλλιακό στέκι για το ποτό μας.

Και τα Σαββατοκύριακα; Σούβλες!



«Cantina River» με οικολογική συνείδηση!
Το «Cantina River» φιλοξενείται μέσα στη φύση και με τη σειρά του τη σέβεται απόλυτα, επιλέγοντας αρχικά να προσφέρει το φαγητό σε οικολογικά πιάτα μιας χρήσης από ζαχαροκάλαμο, 100% βιοδιασπώμενα. Μια επιλογή που όχι μόνο προστατεύει τη φύση αλλά και την υγεία των πελατών του καταστήματος. Και μάλιστα, πρόκειται για το μοναδικό κατάστημα στην Ημαθία που έχει επιλέξει οικολογικά πιάτα.





Θέλετε να σας ετοιμάσουμε κρεατικά σε τεμάχια ή σάντουιτς για να τα πάρετε take away; Ή και τον καφέ σας; Κάντε ένα τηλέφωνο στο 2331091004 και σε πολύ λίγο θα τα έχουμε έτοιμα για να περάσετε να τα πάρετε.
- Κρεατικά το τεμάχιο με 1,50€ το τεμάχιο
- Σάντουιτς με 2,20€
- Καφές (φραπέ, espresso, cappuccino, latte, σοκολάτες με γεύσεις ) από 1,70€ + νερό δώρο!


Ένας χώρος αναψυχής για όλους, μικρούς και μεγάλους, παρέες και οικογένειες, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας. Και με άνετο πάρκινγκ. Μπαίνεις στο αυτοκίνητο και φεύγεις από την βαβούρα της πόλης. Σε λίγα λεπτά είσαι στο φράγμα του Αλιάκμονα. Παρκάρεις άνετα έξω από το «Cantina River» και... καλώς ήρθες στην απόλυτη καλοκαιρινή όαση της Βέροιας!

Το «Cantina River» αναλαμβάνει την οργάνωση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6980308471.

Cantina River 
Στο Φράγμα του Αλιάκμονα 
Βρείτε μας και στο facebook: Cantina River





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ