Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βροχή» πέφτουν οι κροτίδες στο Μακροχώρι

Ανάστατοι οι κάτοικοι - Ζητούν την παρέμβαση της Αστυνομίας
Σε ρυθμούς τεντιμποϊσμού κινούνται οι νεολαίοι του Μακροχωρίου, δοκιμάζοντας τα νεύρα και την υπομονή των κατοίκων, οι οποίοι προσπαθούν να δείξουν ψυχραιμία στη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο
χωριό. Από την μία, τα αυτοκίνητα με ηχοσυστήματα που ενοχλούν με τη δυνατή μουσική τους, από την άλλη πλευρά τα μηχανάκια με τις «πειραγμένες» εξατμίσεις και η κορυφή του παγόβουνο είναι η διαρκής χρήσης από κροτίδες που έχουν ξεσηκώσει το Μακροχώρι. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος κάποιου ατυχήματος, ενώ το «σοκ» για τους διερχόμενους πεζούς είναι πολύ μεγάλο κάθε φορά που σκάει δίπλα τους μια τέτοια κροτίδα. Το θέμα ανέδειξε ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανάφερε τα εξής: 

«Προσοχή! Κυκλοφορούν στο κάτω Μακροχώρι μάγκες που ρίχνουν κροτίδες και τρομάζουν οι ψευτόμαγκες τον κόσμο. Επειδή οι ψευτονταήδες δεν έχουν το κουράγιο να ονοματίζονται, έτσι συνήθως κάνουν όλοι οι όμοιοι τους, καλό είναι η αστυνομία να επιληφθεί»...

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι κυριε ανωνυμε δεν ειναι ρομα ...ειναι ποτες σε ταβερνα του κατω χωριου κατα πληροφοριες και παιδια απο 16 εως 18 με μηχανακια και αυτοκινητα που οργιαζουν στην παιδικη χαρα στην πλατεια Παλαιου Ηρωου....καλα θα κανει η ομαδα Διας ξαφνικα να εμφανισθει σε αυτους τους χωρους και να παρει "κεφαλια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι σπέρνεις θερίζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ