Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας: Η «Θάλεια» ήταν το κερασάκι στην τούρτα

Διεκδικούμε αποζημιώσεις - Ζητούμε συμπαραστάτες
Κραυγή αγωνίας από τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας, που έπειτα από τους παγετούς και την πανδημία που είχαν σαν αποτέλεσμα την μειωμένη παραγωγή και κατανάλωση, τώρα είδαν την παραγωγή τους να καταστρέφεται με το πέρασμα της κακοκαιρίας «Θάλεια». Οι αγρότες διεκδικούν αποζημιώσεις ενώ καλούν τους τοπικούς πολιτικούς να συμπαρασταθούν στις διεκδικήσεις τους. 

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου αναφέρει:

Αρχές του 2020 ξεκινήσαμε τις καλλιεργητικές φροντίδες στα δέντρα γεμάτοι αισιοδοξία ότι η χρονιά αυτή θα είναι επιτέλους μια καλή χρονιά. Τα κακά μαντάτα άρχισαν με τους ανοιξιάτικους παγετούς που είχαν σαν αποτέλεσμα μειωμένη παραγωγή. Μετά ήρθε η πανδημία και λόγω αυτής ο σχεδόν ανύπαρκτος τουρισμός, άρα μειωμένη εσωτερική κατανάλωση. Και το κερασάκι στην τούρτα η «Θάλεια» τετραήμερες βροχοπτώσεις με ισχυρούς ανέμους που έφεραν καρποπτώσεις σκισίματα στους καρπούς και σάπισμα.

Διεκδικούμε από την πολιτεία αποζημιώσεις για τις μεγάλες καταστροφές που έχουμε υποστεί και καλούμε συμπαραστάτες στην διεκδίκηση αυτήν τους Υπουργούς κ. Χρυσοχοΐδη και κ. Βεσυρόπουλο, τους Βουλευτές κ. Μπαρτζώκα, κ. Τσαβδαρίδη και κ. Καρασαρλίδου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, τους Δημάρχους κ. Καρανικόλα, κ. Βοργιαζίδη και κ. Γκυρίνη.

3 σχόλια:

  1. αν δε ελεγθει η βλαστηση. τα πραγματα ολο και θα χειροτερευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπαραστάτες του πολίτη... Καημένοι , άρρωστοι και πονεμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω βάσιμες πληροφορίες ότι η συμπαράσταση των Υπουργων και των βουλευτών που ζητάτε θα έρθει μετά το Δεκαπενταύγουστο γιατί λείπουν οι φωτογράφοι διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ