Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ζαχαροπλαστείο στην Πέλλα εκθέτει τους ήρωες από τις «Άγριες Μέλισσες»

Οι «Άγριες Μέλισσες» αποτελούν την τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς και να που τώρα ενέπνευσαν έναν ζαχαροπλάστη και τις έκανε γλυκά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Απόστολος Τσομπανάκης που έχει ζαχαροπλαστείο στην Πέλλα είπε πως ξεκίνησε να
βλέπει φανατικά τη σειρά μέσα στην καραντίνα. «Μένοντας στο σπίτι, άρχισα να παρακολουθώ και κόλλησα με την σειρά», επεσήμανε ο ίδιος και εμπνεύστηκε στο να δημιουργήσει τους γλυκούς πρωταγωνστές. Αγαπημένος ήρωας του ζαχαροπλάστη είναι ο Προύσαλης, ωστόσο ξεκίνησε με τον Θωμά Κυπραίο. Μάλιστα είπε πως η Λενιώ, ο δάσκαλος και ο κοινοτάρχης, τον δυσκόλεψαν περισσότερο. Αλλά, με λίγο κόπο παραπάνω, κατάφερε να τους κάνει σχεδόν ίδιους. Οι γλυκές «Άγριες Μέλισσες » δεν είναι για πούλημα. Μέχρι στιγμής τη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου κοσμούν 18 ήρωες της σειράς και μάλλον θα ακολουθήσει όλο το καστ.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ