Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χειροτονήθηκε Διάκονος ο π. Κοσμάς Καραγιάννης

Την Τρίτη 7 Ιουλίου, εορτή της Αγίας Κυριακής πανηγύρισε η ομώνυμη Ιερά Μονή στο Λουτρό Ημαθίας. Λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ο οποίος τέλεσε και την εις Διάκονο χειροτονία του Μοναχού π. Κοσμά Καραγιάννη, αδελφού της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά. Ο π. Κοσμάς Καραγιάννης τα τελευταία χρόνια στελεχώνει με ζήλο και αυταπάρνηση το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως και έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του, είναι στέλεχος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ συγχρόνως φοιτά στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ..
«Οι συνεργάτες του Γραφείου Τύπου του ευχόμαστε ολόψυχα με τον ίδιο ζήλο, οπλισμένος τώρα και με τη Θεία Χάρη, να πληροφορήσει την Διακονία του και να και να πολλαπλασιάσει τα χαρίσματα που του έδωσε ο Θεός», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της Μητρόπολης.

Δείτε φωτογραφίες:




























3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ