Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαρέλας: «Αν χρειαστεί, πάλι "στο καλό" θα σας πούμε»

Το δικό του αυστηρό μήνυμα έστειλε προς την Τουρκία ο Παναγιώτης Χαρέλας. Ο Βεροιώτης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, σε δήλωσή του τόνισε, πως υπάρχει εθνική ομοψυχία και ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη σε οποιαδήποτε απειλή. Αίσθηση προκάλεσε ο ισχυρισμός του πως «αν χρειαστεί, πάλι "στο καλό" θα σας πούμε», όπως είχε γίνει και τον προηγούμενο Μάρτιο στις μάχες «σώμα με σώμα» που είχαν δοθεί στα σύνορα του Έβρου, με την διμοιρία από την Ημαθία να πρωταγωνιστεί στην πρώτη γραμμή και να κρατάει... Θερμοπύλες! Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του έμπειρου συνδικαλιστή:

«Στους «πειρατές» του Έβρου και του Αιγαίου, ξέρουμε να απαντήσουμε όπως πρέπει. Είναι ευδιάκριτο σ' όλες τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας το υψηλό φρόνημα για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Είναι επίσης ευδιάκριτη και η εθνική ομοψυχία σήμερα απ' άκρη σε άκρη σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να είναι η Πατρίδα μας έτοιμη σε οποιαδήποτε απειλή. Αν χρειαστεί, πάλι "στο καλό" θα σας πούμε, όπως και τον Μάρτιο»!

2 σχόλια:

  1. Έχεις μπερδέψει πρόσφυγες με Τουρκικό στρατό....,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αλλη μ...κια θα ακουσουμε, και μαλιστα απο θεσμικα χειλη.. μπερδεψε μαλλον τους 150 απλυτους πακιστανους, με τον οργανωμενο τουρκικο στρατο, που στα 10 χρονια μνημονιο της ελλαδας, πηγε ολυμπιαδες μπροστα στο εξοπλιστικο κομματι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ