Quantcast

http://picasion.com/

Χαρδαλιάς: Δεν θα πρέπει να γίνουν πανηγύρια τον Αύγουστο

Στο τέλος του μήνα οι τελικές αποφάσεις
Ο Νίκος Χαρδαλιάς επέστρεψε και από σήμερα και κάθε Τρίτη στη 1 το μεσημέρι θα μας ενημερώνει για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα. Δίνοντας το στίγμα της κατάστασης, ο υφυπουργός είπε πως ο ιός είναι εκεί έξω επικίνδυνος, τόνισε πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και ανέφερε χαρακτηριστικά πως στις διακοπές χαλαρώνουμε μόνο ως προς τους ρυθμούς, όχι ως προς το πόσο προσεκτικοί είμαστε. Κατά τον απολογισμό που έκανε, από την ανακοίνωση του πρώτου κρούσματος Sars-CoV2 έχουν καταγραφεί στη χώρα 4.007 κρούσματα, 435 είναι ενεργά σήμερα, 1.030 ασθενείς πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο, 2.337 ανάρρωσαν στο σπίτι τους και 195 υπέκυψαν στην Covid-19.

Από την πρώτη έως τις 19 Ιουλίου έχουν περάσει τα σύνορα 918.032 άτομα, εκ των οποίων 622.652 αεροπορικώς, σε έλεγχο υποβλήθηκε το 13,9% και τα επιβεβαιωμένα εισαγόμενα κρούσματα είναι 295. Η χώρα από την οποία προέρχονται τα περισσότερα κρούσματα είναι η Σερβία.

Πρώτο μέλημα της κυβέρνησης είναι η υγεία των πολιτών, σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, και επισήμανε πως παρά τα αυξανόμενα κρούσματα, παραμένουν χαμηλά οι διασωληνωμένοι, που ήταν χθες 12. Ο κ. Χαρδαλιάς δεν απέκλεισε τα τοπικά lockdown ως εργαλείο λέγοντας όμως ότι πολύ δύσκολα θα φτάσουμε εκεί αν συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο.

Όσον αφορά στα πανηγύρια ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι ειδικά για τα πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο τέλος του μήνα και είναι πολύ νωρίς ακόμα. 
«Προσωπικά θεωρώ ότι και τον Αύγουστο δεν θα πρέπει να γίνουν πανηγύρια. Νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι μπορούμε αυτό το καλοκαίρι χωρίς πανηγύρια, αφού ο κίνδυνος από τον συνωστισμό είναι σημαντικά υψηλότερος».

6 σχόλια:

  1. Θέλει ὁ ἀντίχριστος ἀφωρισμένος νά κρυφτῇ καί ἡ ψεύτικη, δαιμονική χαρά δέν τόν ἀφίνει._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι φρουτο εισαι παλι εσυ?ο μοναχος Κλεομενης με ψευδωνυμο??

      Διαγραφή
    2. Ασε το παιδι να πει τη γνωμη του.

      Διαγραφή
  2. Τα περισσότερα πανηγύρια σχετίζονται με την εορτή της Παναγίας και άλλων Αγίων. Από κομμουνιστή άθεο, ΚΝίτη και πρωθυπουργό μασώνα, αφορισμένο, τι περιμένεις? Στις καφετέριες κάθε μέρα ο ένας απάνω στον άλλον και στα μπαράκια στριμωγμένοι και κολλημένοι σαν κουβάρι. Έχουν λυσσάξει οι αντίχριστοι και χρησιμοποιούν τον διάβολοϊό στοχευμένα σύμφωνα με τα άθεα γούστα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καταλάβατε τώρα οτι η εκκλησία του Χριστου θα είναι πάντα διοκώμενη;
    Γιατί είχε η ηγεσία της εκκλησίας εδώ στην Ελλάδα επαναπαυτεί και περνούσαν καλά και νόμιζαν οτι η ζωή του χριστιανού είναι η καλοπ'εραση και τα πανηγύρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ