Quantcast

http://picasion.com/

Βοργιαζίδης: «Η επιτυχία των εφήβων επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο του Χάντμπολ στη Βέροια»

Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Δήμαρχος της Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης για το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισαν οι έφηβοι του Φιλίππου (δείτε εδώ). Ο επικεφαλής της «Δράσης με Γνώση» ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημααποδεικνύει το υψηλό αθλητικό επίπεδο του Χάντμπολ στη Βέροια, αλλά και την οργανωμένη δουλειά που συντελείται εδώ και χρόνια από την οικογένεια του Φιλίππου. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του Δημάρχου:

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές και προπονητές της εφηβικής ομάδας Χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας για την κατάκτηση της 2ης Θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Εφήβων που ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 25 Ιουλίου, στην Αθήνα. Η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά το υψηλό αθλητικό επίπεδο του Χάντμπολ στη Βέροια αλλά και την οργανωμένη δουλειά που συντελείται εδώ και χρόνια από την οικογένεια του Φιλίππου, δουλειά που έχει μεταφραστεί σε συστηματικές επιτυχίες για το σύλλογο και την πόλη».

4 σχόλια:

  1. Βράβευση.δημαρχε στο γραφείο να χαρούν τα παιδιά κ οι γονείς που όλα τα πλήρωσαν από την τσέπη τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους όχι μεγάλα λόγια βραβεύεται μόνο τους μεγάλους μετόχους που δεν προσφέρουν τίποτα αυτή είναι η χαρά τους ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;άντε να δούμε όχι μεγάλα λόγια κ φιέστες έργα κ επιβράβευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρέψου ο Δήμος βάζει τις εγκαταστάσεις (γήπεδα, γυμναστήρια κλπ) και ο Φίλιππος τους αθλητές και τα υπόλοιπα.
    Να σκέφτεσαι όταν μιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εμένα Ο γιος μου στον Φίλιππο είναι σε άλλο άθλημα και έδωσα πέρυσι καμία 35.000 ευρώ για τα τουρνουά του. Μήπως έπρεπε να μου τα δώσει Ο Φίλιππος; Καλή ιδέα. Να μου πληρώνει και το ιδιωτικό σχολείο και τα λοιπά έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το χαντμπολ δεν ειναι καν αθλημα και θελουν και βραβευσεις τρομαρα τους. ενα μιξ κατσ μπασκετ ποδοσφαιρου και ρωμαικης παλης ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ