Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια: Ελεύθερος ο 24χρονος που επιτέθηκε σε ελεγκτή

Ελεύθερος αφέθηκε ο 24χρονος επιβάτης αμαξοστοιχίας που προσήχθη σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη της Βέροιας, ύστερα από καταγγελία ότι επιτέθηκε σε ελεγκτή εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επειδή φέρεται πως αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υπόδειξη του υπαλλήλου να φορέσει προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊο (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ). Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βέροιας, όπου ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία (υπ' αριθμόν 84) που εκτελούσε δρομολόγιο από Φλώρινα προς Θεσσαλονίκη και προσήγαγαν τον ελληνικής καταγωγής επιβάτη. 

Την ίδια ώρα, ο 56χρονος ελεγκτής παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί μήνυση εις βάρος του 24χρονου και κατόπιν αυτού αφέθηκε ελεύθερος αφού προηγουμένως έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων του. Στο μεταξύ, η αμαξοστοιχία αναχώρησε για τον προορισμό της.

3 σχόλια:

  1. Στο ρεπορτάζ ο ανώνυμος 1 έγραψε: ,,Δημοκρατια,, εχουμε οτι γουσταρω κανω. Ο νεαρος νομιζε πως ακομα κυβερναει ο τσιπρας…
    Ο ΄΄νεαρός΄΄ λοιπόν αφέθηκε ελεύθερος και θέλω ανώνυμε1 ένα να μου πεις τελικά ΄΄ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο΄΄!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ναι ετσι ακριβως,ευτυχως ο Τσιπρας εφυγε και σωθηκαμε,υπαρχει θεος και ειναι στην Ελλαδα,τωρα σε αλλα νεα,σημερα ειναι Παρασκευη και ευχομαστε να εχουμε μια ωραια μερα,Ζητω ο Κουλης ζητω το εθνος ζητω οι 45 φορες δεξια,κατω η μια φορα αριστερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε τι λετε περι κουλη και τσιπρα;;;; ο αλλος εστειλε τον υπαλληλο του ΟΣΕ στο νοσοκομειο και για αυτο εχει λογο ο κουλης ή ο αλεξης;;; ρε μεσαααα! βαλτον μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ