Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: «Μόνο σεβασμό για το έργο του Έλληνα Αστυνομικού»

Στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 παρευρέθηκε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Στον χαιρετισμό του εξέφρασε τον σεβασμό του για το έργο που καθημερινά προσφέρουν με αυταπάρνηση, υπερηφάνεια και τεράστια συναίσθηση του καθήκοντός τους οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι, επισημαίνοντας ότι πέρα από την ψυχολογική πίεση, τη συναισθηματική φόρτιση, τη σωματική κούραση, ο Έλληνας και η Ελληνίδα Αστυνομικός είναι πάντα εδώ, με στόχο τη θωράκιση της κοινωνικής γαλήνης, την προστασία της ασφάλειας του πολίτη, την προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών του και την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση του.

Όπως τόνισε ο κ. Τσαβδαρίδης, καθήκον της Πολιτείας είναι η βελτίωση των επαγγελματικών και εργασιακών συνθηκών των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και προς αυτή την κατεύθυνση ως Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ, ως Βουλευτής Ημαθίας αλλά κυρίως ως ενεργός και συνειδητοποιημένος πολίτης θα καταβάλει πάντα κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση του ρόλου τους, για τον εκσυγχρονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής, για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων και για την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας με την απλούστευση των διαδικασιών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Σώματος.Ειδικότερα για την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, ο Βουλευτής Ημαθίας σημείωσε ότι στόχος του είναι η ενίσχυσή της με το απαιτούμενο Αστυνομικό προσωπικό, μεγεθύνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που προσφέρει επ' ωφελεία της τοπικής μας κοινωνίας.

2 σχόλια:

  1. Σεβασμός για το έργο των αστυνομικών και αηδία για τα καμώματα των βουλευτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβασμός και στο έργο των πυροσβεστων.
    Και των ιατρών γυναικολόγων
    Και των ψαράδων.
    Πυρ, γυνή και θάλασσα.
    Γυναικολογος, εθελοντής πυροσβέστης και ερασιτέχνης ψαράς. ΗΡΩΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ