Quantcast

http://picasion.com/

Τροχαίο «σοκ» με δύο νεκρούς στα διόδια του Αιγινίου: Σκοτώθηκαν πατέρας και κόρη

Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε γύρω στις 8:45 το πρωί, στην ΠΑΘΕ, στο ύψος των διοδίων του Αιγινίου Πιερίας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπό συνθήκες που ερευνώνται, το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν ο 70χρονος ιερέας και η 46χρονη κόρη του, ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η κόρη κατέληξε λίγο αργότερα. Στο ίδιο όχημα επέβαινε και ο γιος της άτυχης γυναίκας, ηλικίας περίπου 20 ετών, που απεγκλωβίστηκε από κλιμάκιο της πυροσβεστικής. 

Ο νεαρός υπέστη τραύματα, τα οποία δεν εγκυμονούν, ωστόσο, κινδύνους για την υγεία του. Το όχημα κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη και το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τα διόδια. Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας και η κίνηση είναι αυξημένη. Προανάκριση του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:






3 σχόλια:

  1. δεν πίστευε αρκετά στον Γιαχβέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O κάθε ενας λέει τον καίμο του. Τα διόδια φταίνε ,οι δρόμοι φταίνε,οι τροχαία φταίει ......εμείς πάντα στην απ εξω. Ελλας το μεγαλείο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ