Quantcast

http://picasion.com/

Τροχαίο με ΙΧ και ποδήλατο στην Κεντρικής

Τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενα ένα ΙΧ και ένα ποδήλατο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουλίου 2020 στη Βέροια. Συγκεκριμένα, ήταν μεταξύ 19:00 με 20:00 όταν ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ένα νεαρό κορίτσι παρολίγον να συγκρουστεί με ΙΧ που οδηγούσε ένας άνδρας, στη διασταύρωση των οδών Κεντρικής και Αριστοφάνους, στο ύψος της γέφυρας Κούσιου, με αποτέλεσμα την πτώση του κοριτσιού στο οδόστρωμα. Αμέσως ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας για να καταγράψει το συμβάν, ενώ ευτυχώς το κορίτσι δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

8 σχόλια:

  1. Λίγο παρακάτω κάποιοι άγνωστοι ανοίξανε την βρύση της ΔΕΥΑΒ και την αφήσανε ανοιχτή Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την επομενη φορα που θα μου βγει ποφηλατο με ανηλικο αναποδα στον δρομο και χωρις να προσεχει να στριβει οπου του καπνισει κ.λ.π.θα κατεβω θα το σβερκιασω θα στο φερω ρε πατερα σε σενα και θα σου δωσω το ποδηλατο να το φασ.
    μαστε τα μικρα σασ απολιτιστοι δεν φταινε τα ιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι οτι πεις, ομιλον γαϊδούρι! Τα μηχανάκια που πανε ανάποδα, οι πιωμενοι οδηγοι, οι πεζοι που οπου τους καπνισει και χωρις ελεγχο διασχιζουν το δρομο κλπ δε σε πειράξανε. Μονο τα παιδακια σου φταίνε. Εσυ δεν κλεινεις τα πεζοδρομια και δεν παρανομεις πουε σου; Σουηδις εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα περι "σφαλιαρας και γαιδουριου" δεν χρειαζονται και κακως χρεισιμοποιουνται, αλλα το ποδηλατο στους δρομους της βεροιας και με μικρα παιδια ειναι μεγαλος κινδυνος. δεν ειμαστε στη δεκαετια 70-80 που τα αυτοκινητα ηταν μετημενα στους δρομους της πολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ? ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΥΦΩΝΟΣ (ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ). ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ) ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το κάθετο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" στην Τρύφωνος είναι τουλάχιστον 5 μέτρα μέσα από την συμβολή της με την Μητροπόλεως (δηλαδή ούτε αυτό φαίνεται!) και εκτός αυτού το κρύβουν οι δύο τέντες του γωνιακού μαγαζιού με τα παπούτσια!!!! Πιάσε το αυγό και κούρεψ'το.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ. ΑΥΤΟ. ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΒ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ROMA PIZZA Ή ΤΗ ΛΕΣΧΗ, 100 Ή 150 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.

      Διαγραφή
  6. Είναι και κάτι άλλα μικρά με skateboards που τα κατεβάζουν στους δρόμους του κέντρου τα βράδυα και χώνονται ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ