Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γερή «στούκα» με δύο ΙΧ στο Εργοχώρι

Στο Νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι οι οδηγοί
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Ιουλίου 2020 στο Εργοχώρι μεταξύ δύο οχημάτων. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν τα δυο οχήματα, το ένα κινούμενο στην οδό Απελλή και το άλλο στην οδό Πρωταγόρα, συγκρούστηκαν στη διασταύρωση των οδών, ακριβώς μπροστά στην παιδική χαρά του Εργοχωρίου. Στο σημείο έσπευσε αμέσως κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας, ενώ ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά και οι δύο οδηγοί, μια γυναίκα και ένας άνδρας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βέροιας.
Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, το συγκεκριμένο σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο, πως και παρόμοιες διασταυρώσεις του Εργοχωρίου, καθώς αν και υπάρχει η σχετική σήμανση και δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση οχημάτων στην περιοχή, παρόλα αυτά, τα ατυχήματα είναι συχνά. Για το εν λόγω ατύχημα, τα ακριβή αίτια ερευνά η Τροχαία Βέροιας.







3 σχόλια:

  1. Το σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο λόγο πολλών εμποδίων σε σημεία της διασταύρωσης η σήμανση είναι επαρκές απλά οι ταχύτητες πρέπει να είναι πολύ χαμηλές. Στην περιοχή κάνουνε μαθήματα σχεδόν όλες οι σχολές οδηγών και δεν έχει παρουσιαστεί πότε τίποτε .μεγάλη προσοχή παίζουνε και παιδιά στην παιδική χαρά ακριβώς σε διασταύρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μεγάλη η ευθεία και δυστυχώς οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Τυχαίνει να περνάω τακτικά από την περιοχή, και όπως αναφέρει ο προλαλήσας, εκεί γίνονται μαθήματα απο όλες τις σχολές οδηγών του νομού. Φορτηγά, λεωφορεία, επιβατικά. Συνέχεια γύρω απο την παιδική χαρά. Μήπως θα έπρεπε η τροχαία να λάβει μέριμνα πριν γίνει κάποιο ατύχημα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά, να γίνει πεζόδρομος. Να φυτέψουν και πλατάνια να έχουμε ίσκιο.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ