Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τοποθετείται το μεταλλικό στέγαστρο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ανοίξεως την Τρίτη και Τετάρτη
Η υπαίθρια έκθεση που δημιουργείται στον προαύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας με σκοπό την ανάδειξη των εκθεμάτων που εκτίθενται εκεί, αρχίζει να παίρνει μορφή, καθώς αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, αναμένεται να μεταφερθεί εκεί και να εγκατασταθεί το μεταλλικό στέγαστρο του Τοίχου της Μνήμης. Προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες φορτοεκφόρτωσης και να εξασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας στο σημείο, η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ανοίξεως για δύο ημέρες. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε:

Την Τρίτη 28-07-2020 και την Τετάρτη 29-07-2020, κατά τις ώρες από 08:00' έως 19:00', έκαστης ημέρας, την στένωση λωρίδας κυκλοφορίας με εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας, στην ενταύθα οδό Ανοίξεως, από τη συμβολή της με την οδό Κονίτσης έως τη συμβολή της με την οδό Σκρα και για μήκος αποκλεισμού 50,00 μέτρων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νάουσα. Στο σημείο, θα τοποθετηθεί σήμανση προειδοποίησης για στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας και χρήση κώνων περιμετρικά των υπ’ αριθ. ΕΚΑ-3768, ΕΚΑ1294 και ΑΧΟ-8000 οχημάτων.

Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν από τον εκτελούντα των εργασιών με μέριμνα της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας και η προβλεπόμενη σήμανση, καθώς και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με την εγκεκριμένη τεχνική μελέτη, βασισμένα στην ΔΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011 (ΦΕΚ 905, τ.Β΄ 20-05-2011) Απόφαση Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ