Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην παράσταση «Νόστος ρίζα μ΄και κλαδί μ’» η Μάγδα Πένσου

Η Μάγδα Πένσου, ερμηνεύτρια και ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στο oaraiokastro24 και μίλησε για τον ρόλο που ενσαρκώνει στην παράσταση Νόστος ρίζα μ΄και κλαδί μ’, η οποία έκανε πρεμιέρα χθες 1 Ιουλίου στην Καλαμαριά. Η ταλαντούχα καλλιτέχνης γεννήθηκε στη Βέροια. Τιμητική απόφοιτος
της θεατρικής σχολής Veaki, όπου έγινε δεκτή μετά την υποτροφία. Συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Τέχνης, το Θέατρο του Νότου, το Θέατρο Αττικής, τη Βέροια, το Βόλο, την Κρήτη και την Πάτρα DI.PE.THE, Theatrical Journey, BrainCo καθώς και με τον ΕΛ.ΘΕΑ με τους σκηνοθέτες τους Ελ. Γκάσκουκα, Θ. Θεολόγος, Λ. Κωνιώρδου, Γ. Καραχισισίδης, Μ. Κουγιουμτζής, Γ. Λαζάνη, Θ. Μουμουλίδης, Μ. Ρέππα, Θ. Παπαθανασίου, Θ. Τερζόπουλος, Κ. Τσιανός, Άγιος Φασούλης, Γ. Χουβαρδάς, Δ. Χρονόπουλος και Κ. Καράλη.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, σποτ, καθώς και σε soundtrack για θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές.

Ανακαλύφθηκε από τον συνθέτη Βασίλη Δημητρίου στην τραγωδία «Ορέστης» από τον Ευριπίδη (Επιδαυρία 2005) και έτσι ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι το 2006 μέχρι σήμερα. Έχει συνεργαστεί με διάσημους ερμηνευτές και μουσικούς σε μουσικές σκηνές, συναυλίες και ραδιοφωνικές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Παρουσίασε το μουσικό σόου «Τα Τραγούδια της Οθώνης» στην ET3 (2012)

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στο oraiokastro24.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ