Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Κωστογλίδης

Με τον Σταύρο Κωστογλίδη στην τεχνική της ηγεσία θα πορευθεί η Αναγέννηση Γιαννιτσών την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο νεαρός τεχνικός μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν στη Νίκη Αγκαθιάς αποχαιρετά την Ημαθία και αναλαμβάνει την ομάδα της Πέλλας, στην οποία θήτευσε κατά το παρελθόν ως συνεργάτης του Παναγιώτη Γκουτσίδη στο τεχνικό επιτελείο. «Μετά από τρία χρόνια στην Αγκαθιά έκλεισε ένας κύκλος για μένα. Πλέον αρχίζει κάτι νέο σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στις εθνικές κατηγορίες. Το πλάνο είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα θα στηριχθεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από ορισμένους έμπειρους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα υπάρχει και τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Σταύρος Κωστογλίδης στο metrosport.gr. Τον Σταύρο Κωστογλίδη θα πλαισιώσει στο τεχνικό τιμ ο Μάριος Κατικαρίδης, ενώ παραμένει ο Δημήτρης Βοτάρης.

1 σχόλιο:

  1. Καλή τύχη πρώτα, σε σένα κ την ομάδα των Γιαννιτσών. Είσαι από αυτούς που βοηθούν τους νεαρούς και ξέρεις να διαχειρίζεσαι τους έμπειρους. Με την υπομονή πού έχεις θα τα καταφέρετε. Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ