Quantcast

http://picasion.com/

«Στερεύει» τα βράδια το νερό στο Μακροχώρι

Ανακοίνωση του κοινοτικού συμβουλίου για περιορισμό της σπατάλης
Ανακοίνωση σχετικά με το πρόβλημα λειψυδρίας και τις διακοπές νερού που γίνονται τα βράδια στο Μακροχώρι για την αντιμετώπισή της, εξέδωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο Μακροχωρίου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η υπερκατανάλωση νερού είναι αυτή που προκαλεί έλλειψη πίεσης του δικτύου κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, με αποτέλεσμα να προβαίνει η ΔΕΥΑΒ σε διακοπή νερού, ενώ καλεί τους δημότες να μην κάνουν αλόγιστη χρήση του νερού, όπως το πότισμα μπαξέδων και να περιορίζονται στη χρήση του για τις βασικές ανάγκες. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια υπερκατανάλωση νερού, η οποία ξεπερνάει αυτή των προηγούμενων ετών, με αποτέλεσμα την έλλειψη πίεσης του δικτύου ιδίως κατά τις απογευματινές και τις πρώτες βραδινές ώρες. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Μακροχωρίου έχοντας πλήρη επίγνωση και συναίσθηση του προβλήματος, σε συνεργασία με την ΔΕΥΑΒ, προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του.

Παρακαλούμε τους συνδημότες καταναλωτές να μειώσουν την κατανάλωση νερού που αφορά το πότισμα των μπαξέδων και οπουδήποτε γίνεται αλόγιστη χρήση και να χρησιμοποιούν το νερό μόνο για τις βασικές ανάγκες. Όσο θα συνεχίζεται η αλόγιστη χρήση, το πρόβλημα θα συνεχίζει να παραμένει.

Οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης προχωρούνε κανονικά και δεν έχουν σχέση με τη μείωση της πίεσης του νερού.

Το νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό το οποίο πρέπει να προστατέψουμε για να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε…

Με εκτίμηση: Το Κοινοτικό Συμβούλιο Μακροχωρίου
2-7-2020

7 σχόλια:

  1. σας πιστεύουμε γιατί το ζούμε αυτό με τα ποτίσματα αλλά γιατί δεν έβγαλε η ΔΕΥΑΒ το αυτοκίνητο με το μεγάφωνο για να το ακούσει η μάνα μου που δεν έχει ιντερνετ ; αυτό ήταν μεγάλο σφάλμα να το ξέρετε. Το βγάζουν όταν κόβεται σε μια περιοχή και δεν το έβγαλαν τώρα που η διακοπή ήταν για όλο το χωρίο.
    Αυτά να τους πείτε κύριοι του συμβουλίου και να μην τους χαϊδεύετε. αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ιωάννου Σωτηρίου έχει 3 μέρες τρέχει σπασμένη σωλήνα....ξυπνηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σταματηστε μερικοι ψυχαναγκαστικοι να πλενετε τον δρομο καθε μερα ολη μερα!!!τον ξεβαψατε απο το πολυ νερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτα συμβαινουν οταν τα τσιμεντα και οι σωληνες πεφτουν σε εξοχικα και οχι για δομες. γιατι με βαση τα λεφτα που εχουν δωθει για εκσυχρονισμο ολα επρεπε να τρεχουν ρολοι.
    δεν θα μιλησω για την δευαβ που η πλειοψηφια νομιζουν οτι ειναι τσιφλικι τους και εχουν το υφακι γιουμπαμπακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδώ στο άνω σέλι έχασε το δημόσιο χρήματα από το έργο και ο φταίχτης είναι έξω με τις αναβολές λόγο παραγραφής, τι περιμένεις ; Τα ίδια και στο χωριό μας, έξω είναι ο φταίχτης και σπαταλάει και νερό.

      Διαγραφή
  5. Στα γύφτικα τα νερά τρέχουν όλοι μέρα και δεν τους λέει κανείς τπτ. Βγάλτε κ ένα αμάξι με μεγάφωνο να λέει ότι θα μείνει από νερό όλο το χωριο μπας κ τρομοκρατηθουν λίγο. Και ο Άγιος φοβερα θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταλαβαίνουν οι χωριάτες από λόγια? Κόψτε το νερό καμία βδομάδα να δεις το καλά θα νιώσουν. Και επιτέλους βάλτε υδρομετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ