Quantcast

http://picasion.com/

Στα εγκαίνια η παράταξη Μπατσαρά - Παρών ο Παυλίδης, απών ο Μαρκούλης

Την τιμητική της είχε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουλίου η πόλη της Βέροιας, μιας και εγκαινιάστηκε η Γέφυρα Κούσιου στον Προμηθέα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πολιτική και πολιτειακή εξουσία του τόπου. Από πλευράς του Δημοτικού Συμβουλίου, το παρών έδωσε η
παράταξη «Βέροια - Πρωτεύουσα Πόλη» της Γεωργίας Μπατσαρά, ενώ παραβρέθηκε και ο επικεφαλής των «Συνδημοτών» Παύλος Παυλίδης. Από την άλλη πλευρά, απών ήταν ο Αντώνης Μαρκούλης και η δημοτική του ομάδα. 




16 σχόλια:

  1. Ο Μαρκούλης δεν μπορούσε να παρευρεθεί γιατί γυάλιζε την καπιταλιστική του ''JAGUAR''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανενημερωτος, πηγε να ψωνισει απο την αγορα της θεσ.νικης καπιταλιστικα μπλουζακια με την jaguar.

      Διαγραφή
    2. Είδες που δεν έχεις ταξική συνείδηση; Αν ήταν καπιταλιστής, δεν θα τη γυάλιζε ο ίδιος, θα είχε εσένα να τη γυαλίζεις.

      Διαγραφή
  2. Ο Δάσκαλος γιατί έλειπε; Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων δεν ήταν όταν πρόκοψε το έργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ASE TON MARKOULH KAI MHN ZHLEUHS ADERFE .. O DASKALOS DEN MAS EIPES POU EITANE APO TON PROMITHEA H APO TO KTHNHATRIO ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι να ναι απλά και μόνο παρουσίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡ ΜΗΤΣΟ.

    ΑΝΤΩΝΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΦΕΡΑΡΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά η ΝΔ έχει τις πιο όμορφες γυναίκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στον δήμαρχο μας.... Τάδε έφη Μπατσαρα. Κατά τα άλλα η πόλη καθησε και έρχεται η αλλαγή. Με λένε ριζο και όπως θέλω το γυριζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορώ να καταλάβω τη μιζέρια κάποιων σχολιαστών. Όταν δε συνεργάζονται οι επικεφαλής των παρατάξεων στον Δήμο, τους κατηγορούν για πολιτική ανωριμότητα και καιροσκοπισμό. Όταν συνεργάζονται, τους κατηγορούν ότι τα κάνανε πλακάκια στις πλάτες των δημοτών. Τελικά ξέρουν τι θέλουν ή γράφουμε τα σχόλια για να περνάει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν συνεργάζονται κανείς δεν γκρινιάζει. Γκρίνια υπάρχει όταν οι επικεφαλής προσλαμβάνονται από τον Δήμαρχο ως υπάλληλοι και βουλώνουν το στόμα τους με έναν μισθό.

      Διαγραφή
    2. Άλλοι είναι οι ανώνυμοι σχολιαστές σαν εσένα που κατά καιρούς κατηγορούν για μη συνεργασία, άλλοι είναι αυτοί που κατηγορούν τους αιρετούς για κολλεγιά (ασχέτως αν έχουν/έχετε δικαιο οι μεν και δε ή όχι σε κάθε περίπτωση).

      Υ/Γ: Μίζεροι είστε εσείς που σιγοντάρετε τα πλακάκια, όχι όσοι τα σιχαινόμαστε.

      Διαγραφή
  9. Διάβασα παραπάνω να γίνει δήμαρχος η Συρμούλα.
    Αυτό αξίζει η πόλη μας ?.
    Ε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τανε η ζήλια ψώρα... μερικοί ζουνε για το κράξιμο όσων δεν φτάνει η αλεπού...μάλλον είναι άξιοι της μοίρας τους

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ