Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαββατοκύριακο με δροσιά και σούβλες στην αυλή του «Παλιό Ποδήλατο»

Σάββατο μεσημέρι - βράδυ και Κυριακή μεσημέρι
Σαββατοκύριακο με καύσωνα και θα μείνετε στην πόλη ή πέριξ αυτής; Αν είστε σε αναζήτηση δροσιάς, για καλό φαγητό, παγωμένες μπύρες και δροσερή ρετσίνα, για να περάσετε όμορφα με την παρέα ή την οικογένεια, η αναζήτησή σας σταματάει όταν πέσει στο τραπέζι η πρόταση για «Παλιό Ποδήλατο»! Πάρτε την παρέα ή την οικογένεια, ανεβείτε στη Ραχιά σε λίγα λεπτά και απολαύστε τη δροσιά, και το καλό φαγητό στην όμορφη αυλή του «Παλιό Ποδήλατο», που όχι μόνο προσφέρει διασκέδαση για όλους, μικρούς και μεγάλους, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο μας έει ετοιμάσει και σούβλες με όλα τα μερακλίδικα! 
Ελάτε να τα δοκιμάσετε!
Και φυσικά με όλες τις υπόλοιπες επιλογές από το μενού του «Παλιό Ποδήλατο», της ώρας, μαγειρευτά, ορεκτικά, σαλάτες και μεζέδες! Και με σταθερό παράγοντα την ποιότητα και τις καλές τιμές!

Με άνετο πάρκινγκ και με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να απασχοληθούν τα πιτσιρίκια, με τραμπολίνα, τσουλήθρες και παιχνίδια.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ