Quantcast

http://picasion.com/

SOS από τα ΚΤΕΛ Νάουσας - Ζητούν επιδότηση δρομολογίων για να μπορέσουν να επιβιώσουν

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι μέτοχοι του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Νάουσας, με ανακοίνωσή τους καλούν τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαιτζίδη να παρέμβει και να ασκήσει την επιρροή του, με όποιο τρόπο θεωρεί κατάλληλο, προς την Περιφέρεια (κ. Τζιτζικώστα Απ.) και προς τα Υπουργεία, προκειμένου να ενισχυθεί ο
Δήμος Νάουσας με το σχετικό κονδύλι, ώστε λόγω αρμοδιότητας, να συνάψει σύμβαση με το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Νάουσας ώστε να επιδοτηθούν κάποια δρομολόγια για να συνεχισθεί η λειτουργία του ΚΤΕΛ και να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της Νάουσας και των Δημοτικών διαμερισμάτων της. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης έχει ενημερωθεί εγγράφως για τη δυσχερή οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται το Κ.Τ.Ε.Λ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για να επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε και αφορά τους κατοίκους της Νάουσας και της Περιφέρειας της, οι οποίοι ήδη υφίστανται τις επιπτώσεις από την περικοπή των δρομολογίων που δεν έχουν πληρότητα. Πρέπει να δηλώσουμε ότι στο πλευρό μας βρίσκονται, και τους ευχαριστούμε θερμά, ο Εμπορικός σύλλογος Νάουσας, ο σύνδεσμος Εμποροβιοτεχνών, το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο μας και όλοι οι φορείς της πόλης. Περιμένουμε σύντομα θετικές εξελίξεις γιατί κανείς δεν είναι δυνατόν να πιστέψει ότι οι αρμόδιοι θα αδιαφορήσουν και θα αφήσουν να κλείσει μια επιχείρηση κοινής ωφέλειας στην ήδη πολύπαθη πόλη μας».

2 σχόλια:

  1. Να βάλουν το χέρι στην τσέπη οι μέτοχοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραία ιδιωτική πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα με κρατικές επιδοτήσεις ;
    Αυτοί ήταν οι δαιμόνιοι ιδιώτες στην Ελλάδα που πλούτιζαν σε βάρος όλων μας. Αλλά ευτυχώς τελειώνουν αυτά. Η ΕΕ δεν τα θέλει αυτά οποίος θέλει επιχειρήσεις επενδύει και παλεύει, ενώ τελικά επιβιώνει ο καλύτερος.
    Για να έχετε προβλήματα κάτι δεν κάνετε σωστά, ψάξτε .... αλλά μην ζητάτε να σας επιδοτούμε, φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ