Quantcast

http://picasion.com/

Λάβατε SMS που σας καλεί για επιστράτευση;

Προσοχή: Αγνοήστε το!
Άμεσα ήταν για μια ακόμα φορά τα αντανακλαστικά των απατεώνων, που αποφάσισαν να δράσουν εκμεταλλευόμενοι την όλη αναστάτωση που έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα για επιστράτευση λόγω των τελευταίων γεγονότων με την Τουρκία. Συγκεκριμένα, η

Αστυνομία ερευνά τις τελευταίες ώρες νέα περιστατικά απάτης μέσω γραπτών μηνυμάτων που αποστέλλονται σε κινητά τηλέφωνα πολιτών, με αποστολέα το Υπουργείο Άμυνας και δήθεν τους καλούν να παρουσιαστούν στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα για δήθεν χορήγηση φύλλου πορείας από τον στρατό. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για καταφανώς απατηλό μήνυμα και παρακαλεί τους πολίτες που θα το λάβουν, να το αγνοήσουν. Οπότε, ηρεμία παιδιά. Ουδείς λόγος ανησυχίας. Αφήστε στην άκρη τα όπλα και... κρύψτε τις αρβύλες!

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Προσοχή!
Κυκλοφορεί καταφανώς απατηλό μήνυμα. Παρακαλούνται οι πολίτες να το αγνοούν

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργείται έρευνα σχετικά με το παρακάτω μήνυμα (sms),που αποστέλλεται σε κινητά τηλέφωνα, καλώντας τους πολίτες να παρουσιαστούν στο κοντινότερο Αστυνομικό Τμήμα για δήθεν χορήγηση Φύλλου Πορείας από το Στρατό.

Το μήνυμα αυτό είναι καταφανώς απατηλό και παρακαλούνται οι πολίτες να το αγνοούν.



2 σχόλια:

  1. Ἂν δέν βρῇ καί δέν ὁδηγήσῃ στήν δικαιοσύνη ὁ ΠΡΟΠΟτζῆς Τενεκοχοΐδης ποιοί ἔστειλαν αὐτά τά μηνύματα, νά παραιτηθῇ. Χθές._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιθανός αποστολέας οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ