Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Ξεκίνησαν τα εγκαίνια της Γέφυρας Κούσιου

Ένα έργο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ
Παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής εξουσίας του τόπου, πραγματοποιούνται αυτήν την ώρα τα εγκαίνια της Γέφυρας Κούσιου. Μετά από σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια, το έργο δίνεται προς χρήση για τους πολίτες και πλέον οι κάτοικοι του Προμηθέα θα
έχουν μια νέα είσοδο για το κέντρο της πόλης. Πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει ανάσα στην κυκλοφοριακή ροή της Βέροιας και παράλληλα αναβαθμίζει την γενικότερη περιοχή. Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτήν την ώρα στην οδό Βλάχων Ηρωίδων, όπου σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει το τελετουργικό. Παρόντες στην εκδήλωση ο Μητροπολίτης Βέροιας Παντελεήμων, οι εκπρόσωποι των αείμνηστων δωρητών (αδελφών Κούσιου), ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Μια σημαντική ημέρα για την πρωτεύουσα της Ημαθίας. Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια. Θα επακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ σε επόμενες αναρτήσεις.
















5 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ