Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μοναδική καινοτομία από τους φροντιστές της Ημαθίας! Δωρεάν σεμινάριο συμπλήρωσης Μηχανογραφικού

Με την εγκυρότητα του Κωνσταντίνου Κότιου
Το πληρέστερο σεμινάριο συμπλήρωσης μηχανογραφικού δελτίου έρχεται από τον Σύλλογο Φροντιστηρίων Ημαθίας, σε συνεργασία με τον Δρ. Κότιο Κωνσταντίνο, ιδρυτή της LABORA. Το σεμινάριο αφορά σε όλους τους μαθητές του
Λυκείου και μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω youtube, με μια απλή εγγραφή στην φόρμα που ακολουθεί. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα λυθούν όλες οι απορίες για τα επαγγελματικά δικαιώματα, τις μετεγγραφές, τις βάσεις και πολλά πολλά άλλα, αφού πρώτα αναλυθούν πλήρως όλες οι σχολές του μηχανογραφικού δελτίου.


Για να εγγραφείτε, συμπληρώστε τη φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMHgEkta2GOEVdWEdCrspxff70kC4GlVuRwqzYAEi8CYrUAA/viewform

και θα λάβετε αυτόματα στο email σας τις οδηγίες για τη σύνδεση σας, ανάλογα με το πεδίο που επιλέξατε! 

Τα διαδικτυακά σεμινάρια θα γίνουν μέσω YOU TUBE LIVE. Δεν απαιτείται είσοδος με κωδικούς, ούτε download εφαρμογής. Συνδέεστε μόνο στα links που έχουμε ετοιμάσει. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα επιστημονικά πεδία επιθυμείτε. Μέσα από τα σχόλια μπορείτε γραπτά να κάνετε όσες ερωτήσεις επιθυμείτε (θα απαντηθούν στο τέλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ