Quantcast

http://picasion.com/

«Βραχυκύκλωμα» στην πλατφόρμα εγγραφών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν ξανά αιτήσεις

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής σε Γενικά Λύκεια και Επαγγελματικά Λύκεια μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 23:59, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς όπως φαίνεται, ένα σοβαρό πρόβλημα «έσβησε» κάποιες δηλώσεις  . Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, η παράταση κρίνεται αναγκαία λόγω τεχνικού προβλήματος που διαπιστώθηκε στην εφαρμογή e-eggrafes κατά την προσπάθεια βελτίωσης απόκρισης του συστήματος και αφορούσε στη διασταύρωση των στοιχείων ταυτοποίησης του/της αιτούντα/αιτούσας.

Κατόπιν ενημέρωσης από το αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, είναι απαραίτητο να υποβληθούν εκ νέου οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν από την Κυριακή 28-06-20 και ώρα 00:01 έως και την Τρίτη 30-06-20 και ώρα 08:30.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ