Quantcast

http://picasion.com/

Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική - Νεκρές 2 αδερφές σε τροχαίο

Θανατηφόρο ήταν το τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα Σαββάτου στην περιοχή της Χανιώτης στη Χαλκιδική. Ειδικότερα, χθες στις 19.20 η μηχανή που επέβαιναν δύο γυναίκες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στον οικισμό της Χανιώτης. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο γυναίκες, με το ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο. Ωστόσο, τραγική ήταν η κατάληξη καθώς οι δύο γυναίκες άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Σημειώνεται πως οι δύο γυναίκες ήταν αδερφές ηλικίας 55 και 61 ετών. Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ για το τροχαίο δυστύχημα: 

«Χθες (25 Ιουλίου 2020) και ώρα 19.20 περίπου στην Χανιώτη Χαλκιδικής, δίκυκλη μοτοσικλέτα που επέβαιναν 2 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 55 και 61 ετών, συγκρούστηκε με Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να διακομισθούν οι 2 γυναίκες στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 55χρονης και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε και η 61χρονη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ