Quantcast

http://picasion.com/

Νέο κρούσμα κορωνοϊού ανακοινώθηκε στην Ημαθία

31 τα σημερινά κρούσματα στη χώρα - 11 τα εισαγόμενα
31 είναι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, ενώ το τελευταίο 24ωρο δεν καταγράφηκε κανένας θάνατος, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι
την 25η Ιουλίου 2020 και ώρα 15:00. Από αυτά, τα 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας και 3 εισαγόμενα που προσήλθαν αυτοβούλως για εξέταση, ενώ ακόμα 1 επιβεβαιώθηκε στην Ημαθία.

Αναλυτικότερα τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν:
- οκτώ (8) κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
- τρία (3) εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο

- εννέα (9) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής

- τέσσερα (4) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης

- ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας

- δύο (2) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης

- ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου

- ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου

- δύο (2) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Σάμου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρει τα εξής:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 31, εκ των οποίων τα 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 4166 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 54.6% άνδρες. Από το σύνολο των 4166 κρουσμάτων, 1166 (28.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 2095 (50.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση. Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 47 έτη (εύρος 0 έως 102 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 76 έτη (εύρος 35 έως 102 ετών).

Δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 201 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 10 (80.0% άνδρες).

12 σχόλια:

  1. Μετά το συνωστισμό χωρίς μάσκες στα εγκαίνια της γέφυρας και στις εκκλησίες θα δούμε πόσα θα είναι τα νέα κρούσματα στην Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κρούσματα δεν λένε κάτι το ουσιώδες, μπορούν να αλλάζουν καθημερινα χωρίς να ξέρουμε ότι είναι αληθές! Οι θάνατοι είναι που πρέπει να απασχολούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι αλλα αμα ανεβαινουν τα κρουσματα δεν ανεβαινουν και οι αναλογοι θανατοι?

      Διαγραφή
  3. Ίσα ίσα.οι θάνατοι είναι μούφα.ουτε το έν δέκατο των θανάτων που ανακοινώνουν ανοίξει στον κωρονοιο.μας δουλεύουν τρελό γαζί.πολλοι που πεθαίνουν στα νοσοκομεία της επαρχίας ρωτάνε οι γιατροί στους συγγενείς αν θέλουν να τους περάσουν στην λίστα του κωρονοιου και τάζουν κηδειες πληρωμένες απ το κράτος.για ρωτησες κανένα και εκτός νόμου Ημαθίας.γιατι πολλα ακούγονται.μπορει να κανω και λάθος αλλά δεν το νομίζω.δεν θέλω να φανεί πως τα ισοπεδονω και όλα απλά σας αναφέρω τι μαθαίνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεπορτάζ από τα μνήματα λοιπόν και ας συνεχίσουν να μαζευονται στα μπαρ και στις καφετέριες χωρίς κανένα μετρό προστασιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παζαρια, Εκκλησιες , Εγκαινια οι περισσοτεροι ειναι μεγαλης ηλικιας , εχει να γινει χαμος , εαν συνεχιστει ολο αυτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να βγαλει ο δημαρχος τους αρμοδιους υπαλληλους να ενεργησουν τους σχετικους ελεγχους στα καταστηματα της πολης και οπου αλλου προβλεπεται ενεκα δικης του αρμοδιοτητας και οχι μονο δημοσιες σχεσεις και ρουσφετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπαρχει κορωνοιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δω τι θα λες αν το κολλήσεις εσύ και ηλικιωμένοι γονείς, συγγενείς , φίλοι σου

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει σωτηρία.

      Διαγραφή
    3. ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ 8 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ