Νέες θέσεις πάρκινγκ για μηχανάκια στο κέντρο της Βέροιας

Στο πλαίσιο της υλοποίησης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βέροιας πρόκειται να ξεκινήσει εργασίες κατασκευής θέσεων για δίκυκλα οχήματα σε διάφορα σημεία του ευρύτερου κέντρου της πόλης. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, τα σημεία που θα κατασκευαστούν οι νέες θέσεις στάθμευσης για δίκυκλα είναι οι εξής:

1. Οδός Μητροπόλεως από το ύψος του καταστήματος Goody’s έως το τέλος του αύλειου χώρου της εκκλησίας Σωτήρος Χρηστού.

2. Αρχή της οδού Βενιζέλου.

3. Οδός Ανοίξεως από συμβολή με την οδό Δαβάκη έως τη συμβολή με την οδό Ελιάς.

4. Οδό Ελιάς έως τη συμβολή με την οδό Κωτουνίου.

5. Τμήμα της οδού Κεντρικής από τη συμβολή με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

3 σχόλια:

  1. Ελλαδα.Βεροια.2020. Ανακάλυψαν ότι στα πεζοδρόμια γινεται μπάχαλο, και σου λέει ας ξεκινήσουμε από τα μοτοσακα. Κατά το 2080 μπορεί να οριοθετηθουν και οι καρέκλες από τα καφέ που απλώνει ο καθένας στο πεζόδρομο όπου του καπνίσει. Οι κιτρινες γραμμές είναι για ξεκάρφωμα. Ακόμη 2020 έχουμε μην βιάζεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο επιτελους εχει παρκινγκ δημοτικο για τα αυτοκινητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά εδώ ο άλλος κατεβάζει σημαίες και πλαστικούς κάδους και κλείνει 2 θέσεις αυτοκινήτων μπροστά στο μαγαζί του. Προφανώς εκτός από το μαγαζί και το πεζοδρόμιο πλέον "νοικιάζει" και το οδόστρωμα την άσφαλτο μπροστά από το μαγαζί του. Γιατί αν δεν νοίκιαζε το οδόστρωμα τουλάχιστον η δημοτική αστυνομία θα του είχε δώσει ένα δωράκι σε ρόζ χαρτάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ