Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύο νέες καταγγελίες για την 33χρονη που απήγαγε τη Μαρκέλλα - «Μας νάρκωσε και μας βίασε»

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου»
Νέες καταγγελίες κατά της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, έκαναν δύο γυναίκες στις Αρχές. Συγκεκριμένα, δύο νεαρές γυναίκες εμφανίστηκαν στην Αστυνομία, μετά τη σύλληψη και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας της 33χρονης και κατήγγειλαν ότι τις νάρκωσε και τις βίασε. «Μας βίασε η απαγωγέας της Μαρκέλλας», είπαν στους αστυνομικούς, επισημαίνοντας ότι αναγνώρισαν το πρόσωπο της 33χρονης γυναίκας. Οι γυναίκες κατήγγειλαν ότι η 33χρονη τις προσκάλεσε στο διαμέρισμά της με το πρόσχημα φιλικής συζήτησης με ποτό, τις νάρκωσε και ασέλγησε σε βάρος τους.
Από τις καταγγελίες αυτές προκύπτουν νέα δεδομένα στην υπόθεση, αφού πλέον οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μια μεμονωμένη περίπτωση, αυτή του ανήλικου κοριτσιού, αλλά το ενδεχόμενο η 33χρονη να διέπραττε συστηματικά ανάλογες πράξεις όχι μόνο για την προσωπική σεξουαλική ικανοποίησή της, αλλά ταυτόχρονα και για τη βιντεοσκόπηση των βιασμών, προκειμένου να εκμεταλλευτεί οικονομικά το πορνογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ