Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μόσιαλος: Γιατί δεν πρέπει να κατεβάζουμε τη μάσκα στο πηγούνι μας

Κάλεσμα στους πολίτες να φορούν τις μάσκες τους στο πρόσωπο και να μην τις έχουν κατεβασμένες στο πηγούνι, απευθύνει με ανάρτησή του στο facebook ο Η. Μόσιαλος, εξηγώντας ως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό λάθος που κρύβει πολλούς κινδύνους. Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο καθηγητής του LSE εξηγεί γιατί όταν φοράμε μάσκα όπου αυτή είναι υποχρεωτική, δεν πρέπει να την κατεβάζουμε στο πηγούνι μας όταν θέλουμε να φάμε κάτι σε ένα εστιατόριο, ή χρειάζεται να κάνουμε οτιδήποτε και τονίζει πως θα πρέπει να απομακρύνουμε τη μάσκα από το στόμα και τη μύτη. Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Η περιοχή κάτω από το πηγούνι και ο λαιμός μας εκτίθενται και αυτά σε ιούς. Τους ίδιους ιούς από τους οποίους προσπαθούμε να προστατευθούμε φορώντας τη μάσκα προστασίας του προσώπου. Εάν χρειαστεί να κάνουμε κάτι, που απαιτεί να αφαιρέσουμε τη μάσκα από τη θέση που πρέπει να τη φοράμε, είναι προτιμότερο να την αφαιρέσουμε πλήρως. Να σκεφτόμαστε πρακτικά για να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα η χρήση της μάσκας».

2 σχόλια:

  1. Μόσιαλος: ἀπό τό ΚΚΕ ἐσωτερικοῦ τῶν ὑποστηρικτῶν τοῦ κομμουνιστοῦ δικτάτορος Τσαουσέσκου, στό σημιτικό (ὄνομα καί πρᾶγμα!) ΠΑΣΟΚ, καί τώρα ὀρντινάντσα τοῦ ἀφωρισμένου σατανιστοῦ Κούλη - μιά διαδρομή ὅλο ἐπιτυχίες._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AFORIZMOS EINE OTH XHROTERO MPORH NA SOU SINBH SE AUTHN THN ZOH,,,AN DEN SE LHSH O IERARXHS POU SE AFORISE 1000000 DESPOTADES DEN MPOROUNE NA SE LISOUNE,,,OUTE SE AUTHN OUTE STH ALH ZOH,,,,ALIMONO STON ANHROPO POU TON AFORISANE ALIMONO ,,THA TO DYTE PARAKATO,,EUXOME O XRHSTOS NA TOUS ELEHSH

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ