Quantcast

http://picasion.com/

Μαρκούλης: «Δεν πήγα στα εγκαίνια, γιατί πήγα να ανάψω ένα κερί στους ευεργέτες»

Την δική του απάντηση σε όσους σχολίασαν αρνητικά την επιλογή του να μην παραστεί στα εγκαίνια της Γέφυρας Κούσιου έδωσε ο Αντώνης Μαρκούλης. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» τόνισε πως δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση, διότι πήγε να ανάψει ένα κερί στη μνήμη των αδελφών Κούσιου, ζητώντας τους παράλληλα συγγνώμη για την καθυστέρηση του έργου. Μάλιστα, από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε η αντιπολίτευση που την χαρακτήρισε ως «δουλική». Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Είναι απορίας άξιον! Παρευρέθηκαν και καμάρωναν στα εγκαίνια της γέφυρας των αείμνηστων ευεργετών αδερφών Κούσιου αντί να κάνουν το ελάχιστο: Αυτοκριτική για την πανθομολογούμενη ανικανότητά τους! Και είχαν το θράσος κάποιοι εξ αυτών να σχολιάσουν τη δική μου «απουσία» που κάλυπτε τη δική τους απρέπεια! Να μην παραλείψω να εξάρω και τη δουλική αντιπολίτευση, η οποία, αφού πέρασε γενεές δεκατέσσερις τη δημοτική αρχή για ανικανότητα, καμάρωνε δίπλα σε αυτόν που η ίδια χαρακτήριζε «ανίκανο» για να υπενθυμίζει και τη δική της ανάλογη ποιότητα. Πήγα και άναψα ένα κερί και ζήτησα με σεβασμό μία ταπεινή συγγνώμη από τους αείμνηστους ευεργέτες. Αυτό ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω. Με σεβασμό στους ευεργέτες».

26 σχόλια:

  1. Σε μεγάλα γεγονότα που αφορούν την πόλη οφείλουν να δίνουν το παρόν όλοι. Οι ευεργέτες κάνανε τη δωρεά για να επίστρεψουν στην πόλη αυτό που θεωρούσαν οφέλημο, όχι για να ανάβουν κεριά στη μνήμη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγω εντραπηκα κ δεν πήγα. Για λογαριασμό άλλων εντραπηκα,ας κάνω όμως κ την αυτοκριτική μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που ξέρουμε εμείς ότι πήγες όντως να ανάψεις κερί; έβγαλες φωτογραφία; δεν έβγαλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ. ΚΆΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν λάθος του Βοργιατζίδη που ξεκίνησε την εκδήλωση εφόσον ελειπε ο Μαρκουλης. Έπρεπε να ακυρωθουν τα εγκαίνια. Προτείνω στο Δήμο να ξανακάνει εγκαίνια και να στείλει ειδική πρόσκληση στον κ. Μαρκουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιοι ντρέπονται να πηγαίνουν σε στημένα πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξυπνάδες εγκαίνια κάνατε ή πανηγύρι ? Ούτε τη μνήμη των νεκρών δεν σεβαστήκατε που έφυγαν από τη ζωή πικραμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμείς θα πάμε στη ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ που είναι υποχρεμένος να κάνει ο Βοργιαζίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΙΑΣΜΕΝΕ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ.

      Διαγραφή
    2. @ 1:59 Βαρκούλη πάλι ειρωνεύεσαι όλους τους άλλους? Γιατί δεν απευθύνεσαι λιγάκι στον εαυτό σου? Ίσως αν τον ειρωνευτείς να πάψε να είναι τόσο είρωνας με όλους τους άλλους!

      Διαγραφή
  10. Οι συριζαίοι δεν είναι άθεοι; άθεοι με κεριά πως γίνεται; μου θύμισε τον άθεο τον Τσίπρα που κρατούσε το περιστέρι στα Θεοφάνεια... φτάνει τόσο δούλεμα δεν αντέχουμε άλλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ Κ.ΜΑΡΚΟΥΛΗ ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ . ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ είσαι μεγάλος φωστήρας! Πως ξέφυγες του δημάρχου και δεν σε έκανε αντιδήμαρχο;;; Μήπως να αρχίσεις να γράφεις τις εξυπνάδες σου επώνυμα για να σε ανακαλύψει;;; Γιατί τα τσιράκια του από εδώ ψαρεύουν τα ταλέντα.....Βέβαια υπάρχει περίπτωση να είσαι ήδη ένα από τα τσιράκια του και ίσως να είσαι και ήδη κάπου χωμένος. Γι αυτό δεν σε ενδιαφέρει να τα γράφεις επώνυμα...

      Διαγραφή
  12. Δεν χρειαζόταν εγκαίνια και αυτοπροβολές, σεβασμός στους δωρητές και την δημόσια υγεία που πήγε περίπατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρκουλη σταμάτα να την "πέφτεις" σε όσους στη λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η πόλη μας, η πατρίδα μας και ο Κόσμος έχει ανάγκη από συνεργασίες σε κοινούς αγώνες και όχι από (παιδικά...) πείσματα.
    Έπρεπε να πάει στην εκδήλωση ο Αντώνης. Την κριτική του την ασκεί στο ΔΣ, η γέφυρα όμως έγινε και ανοίκει στην πόλη, δεν μπορεί να την αγνοεί.
    (δηλ αν γίνει Δήμαρχος θα τη γκρεμίσει η θα διακόψει την κυκλοφορία ;)
    Λυπάμαι αλλά δεν είναι υπεύθυνη στάση αυτή και νομίζω ότι δεν σε συμβουλεύουν σωστά κάποιοι γύρω σου. Έτσι δεν γίνεσαι ούτε βουλευτής.
    Ενώ η τακτική αυτή της ολική άρνησης δεν σε οφέλησε πριν τις εκλογές εσύ την συνεχίζεις. Κοίτα ο Σκούμπι ο πρόιν τι έπαθε με την ίδια τακτική ; Ούτε καλημέρα του λένε στο δρόμο....
    Αν κάνω λάθος να μου το πεις.
    (Με πραγματικό ενδιαφέρον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μωρέ με τον μικρούλη πολιτικάντη. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.

      Διαγραφή
  15. MPRABO ANTONH ,,,THA MPOROUSE PRAGMATH O DYMARXOS NA ZHTHSH APO TON SEBAZMIOTATO MHTROPOLHTH ANTH GIA BOLTA STHN GEFHRA ,NA KANH ENA TRISAGIO STHN MNHMH TON AFON KOUSIOU,,,,THA EITAN POLH OFELIMO GIA THN PSIXOULA TOUS ,PARA TA POLLA EGOMIA POU TOUS EKANE O DYMARXOS,,P,X ARGISAME 10 XRONIA NA STHSOUME THN GEFIRA ME TA LEUTA STO XERH,,,O ENAS PETOUSE TO MPALAKI STON ALON ,,FTEH O ERGOLABOS GTEH H XAROULA FTEH O DASKALOS FTEH O ROXAMHS FTEH O TOTOS ,KTL,,LIGO SEBAZMO STOUS DORITES,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε παιδιά αυτός ο Μαρκούλης μας περνάει για πρόβατα εδώ στην Βέροια ?
    Τέτοια δικαιολογία για την απουσία του δεν θα την έλεγε ούτε 5χρονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΕΙΣ ΚΕΡΙ Κ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ Τ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Κ ΥΒΡΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΟΤΞΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ Γ ΤΑ ΚΟΙΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Θ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Κ. ΜΑΡΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ .ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Γ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΤΕΛΩΝ. Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΗΘΕΛΕ Ν ΔΕΙΧΤΕΙ Μ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΜΗ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ Ν ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΘΕΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ Η ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΩΤΟ ΓΟΝΑΠΕΤΙΣ Ν ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ Μ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Κ ΟΧΙ ΘΕΑΜΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΦΕ Κ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δεν εγινε και κατι το ιδιαιτερο που δεν πηγε αλλα βεβαια και ο λογος που επικαλειται προκαλει, χωρις να εχει και αδικο για το θεμα της πολυχρονης καθυστερησης που ηταν υπερβολικα μεγαλη σε απελπιστικο βαθμο και που γελουσε μαζι μας η μιση ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αχαχαχαχ τι ειπε ο καλλιτέχνης.
    Παιδια αυτες τις δικαιολογιες δεν τις ελεγαμε ουτε για να κανουμε κοπανα απο το σχολειο .
    χχααχααχ τι σκεφτηκε. πρεπει μικρος να μην ηταν καλος στα ψεματα γιατι οπως βλπεω δεν ξερει να λεει .
    Καλυτερα να ελεγε εφαγα πολυ και με επιασε κοψιμο ή γυαλιζα την jaguar.
    θεωρω τις πιο τημιες δικαιολογιες που ασε θα τον πιστευαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σας σφαζει με το γαντι ο Μαρκουλ γατακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φάε από δύο πιάτα πατσά. Πιάσε και ένα γύρο με κρεμμύδια να κεράσεις τον είρωνα "Μικρούλη" πολιτικάντη.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ