Quantcast

http://picasion.com/

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα εγκαίνια της Γέφυρας Κούσιου

Τα εγκαίνια της Γέφυρας Κούσιου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη το απόγευμα, με την Τροχαία Βέροιας να προχωράει σε μια σειρά προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, προκειμένου η εκδήλωση να διεξαχθεί με ασφάλεια. Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα
ισχύουν από τις 18:00 το απόγευμα έως και τις 24:00 το βράδυ, ως εξής:

Την Τετάρτη, 22-07-2020 και από 18:00' έως 24:00' ώρα:

Α. Απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων, στην οδό Βλάχων Ηρωίδων, από τη συμβολή της με την οδό Λυκούργου έως την συμβολή της με την οδό Κωνσταντίνου Ρωμαίου,

Β. Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης, πάσης φύσεως οχημάτων, εκατέρωθεν της εισόδου της γέφυρας Κούσιου και για μήκος 20 μ. σε κάθε πλευρά (και στις
δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού) και

Γ.Αμφιδρόμηση τμήματος της οδού Κύπρου, από την συμβολή της με την οδό Βούλας Χατζίκου έως την συμβολή της με την οδό Κωνσταντίνου Ρωμαίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα εκτάκτου ανάγκης, η διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες.

3 σχόλια:

  1. ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΥΛΑΣ ΧΑΤΖΙΚΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΤΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΧ ΑΥΤΟΚ. ΣΤΑ 2 ΡΕΥΜΑΤΑ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;;;; ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΡΑΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά ακαταλαβίστικη ανακοίνωση.
    Που είναι εκείνα τα ΘΒ200 - ΑΧ400, θα μας βοηθούσε περισσότερο, θα καταλαβαίναμε και πιο πολλά και δε θα υπήρχε περίπτωση λάθους. Τώρα πολύ φοβάμαι για ττελικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρεπει να αδειασουν οι δρομοι που οδηγουν στις οδους κεντρικης και βενιζελου απο τα παρκαρισμενα αυτοκινητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ