Quantcast

http://picasion.com/

Κόβει την ανάσα η καλοκαιρινή Μπέλλα

Έτσι κατάφερε να χάσει 8 κιλά!
Στο νησί της Ρόδου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Μπέλλα. Η sexy Βεροιώτισσα, με το καλλίγραμο κορμί και το αψεγάδιαστο πρόσωπα εθεάθη στο νησί των Ιπποτών για επαγγελματικούς λόγους, συνδυάζοντας παράλληλα τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η μελαχρινή καλλονή, η οποία σε δηλώσεις της τόνισε πως τους τελευταίους μήνες κατάφερε να χάσει 8 ολόκληρα κιλά και να γίνει πιο... πιο skinny μοντέλο, περνάει μια παραγωγική περίοδο στην ζωή της και σχεδιάζει μαζί με τους συνεργάτες της, τα επόμενα επιχειρηματικά σχέδια. 

Στη συγκεκριμένη διατροφή, που φέρει την υπογραφή κορυφαίου διατροφολόγου, όλα επιτρέπονται, αλλά μετριούνται με ζυγαριά πριν από την… κατανάλωση. «Και τη σοκολάτα μου έφαγα και μακαρόνια, απλώς δεν έφαγα και τα δύο μαζί. Ακολουθώ τη συγκεκριμένη διατροφή εδώ και περίπου έναν μήνα, με cheat day (σ.σ.: ελεύθερη μέρα) κάθε Κυριακή. Τώρα την έχω σπάσει λίγο, επειδή βρίσκομαι σε διακοπές», αποκάλυψε η Ιωάννα Μπέλλα.

Το πρώτο διάστημα ήταν δύσκολο για εκείνη και ειδικά η πρώτη εβδομάδα μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός της στις νέες ποσότητες, ενώ εδώ και λίγες μέρες συνοδεύει αυτήν τη διατροφή με μαθήματα pilates.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bella (@bella_ioanna) στις




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bella (@bella_ioanna) στις

3 σχόλια:

  1. Προσπάθησε να ανεβάσεις το επίπεδο σου και να προβάλλεις παιδιά με αξίες και όχι κάτι τέτοια άτομα που πρέπει να είναι παράδειγμα προς αποφυγήν. Ξέρεις στη Βέροια υπάρχει πολλά παιδιά που πρέπει να είναι πρότυπα στους νέους.!! Εάν δεν γνωρίζεις , γιατί ασχολείσαι με κάτι τέτοιες όπως η προηγούμενη, εγώ να σου στείλω.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΟΝ ΟΣΤΩΝ Κ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΣΧΕΤΑ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτες δεν θελουν να προβληθουν;Πως θα ζησουν;Αυτο που διαθετουν,αυτο προβαλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ