Κινητοποίηση για βοήθεια στην πυρόπληκτη οικογένεια από τον Τρίλοφο

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας του Τριλόφου Βέροιας, για παροχή βοήθειας στην οικογένεια, της οποίας το σπίτι κάηκε ολοσχερώς το απόγευμα του Σαββάτου 11/7 (δείτε εδώ σχετικά). Όπως ανακοινώθηκε από την σελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Τριλόφου στο facebook, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και κατά τις ώρες 9 με 11 το πρωί, θα βρίσκονται στο κάτω σχολείο μέλη του ΔΣ, για να καταγράψουν από τους συμπολίτες μας που θα προσέλθουν, τι μπορεί ο καθένας να προσφέρει. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να τηλεφωνήσουν και στον αριθμό του νηπιαγωγείου Τριλόφου 2331093100 για να δηλώσουν την προσφορά τους. Διαβάστε αναλυτικά στην ανακοίνωση τις ανάγκες της οικογένειας:

Καλησπέρα σε όλους.

Χθες είχαμε το θλιβερό περιστατικό της ολικής καταστροφής του σπιτιού της οικογένειας του Τζίμι και της Άννας, από πυρκαγιά.
Η οικογένεια, αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίζει μεγάλες ελλείψεις σε εξοπλισμό σπιτιού και ρούχα αφού όλα καταστράφηκαν.

Σε συνεννόηση με την οικογένεια, καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου Γονέων αλλα και όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν και παρακαλώ πολύ ενημερώστε σχετικά για τη δράση μας αυτή, αύριο 13 Ιουλίου και ώρες 9 με 11 το πρωί, στο κάτω σχολείο όπου θα βρίσκονται μελη του ΔΣ ή στο τηλέφωνο του νηπιαγωγείο 23310 93100, να έρθουν και να δηλώσουν αν έχουν διαθέσιμο ή μπορούν να προσφέρουν, ένα έπιπλο που δεν χρειάζονται πλέον, έναν καναπέ, μια ντουλάπα, ένα τραπέζι, καρέκλες, μια πολυθρόνα κτλ μια ηλεκτρική συσκευή ίσως, σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, κουζουνικά σκεύη αλλά και ρούχα για τους γονείς αλλά και τα 2 παιδάκια τους. Την Ερβίσα 7 ετών και τη Δέσποινα 9 ετών.

Και ότι άλλο σκέφτεστε ότι χρειάζεται η οικογένεια να πατήσει ξανά στα πόδια της.

Τα υφασμάτινα (ρούχα, σεντόνια κτλ) θα μπορείτε να τα αφήνετε και επιτόπου.

Για τα έπιπλα θα αφήσετε τα στοιχεία για να επικοινωνήσει η οικογένεια μαζί σας λόγω χώρου και αναλόγως των αναγκών της.

Σας καλώ να βοηθήσουμε, τον συνάνθρωπό μας με μια πράξη αγάπης!

Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ