Quantcast

http://picasion.com/

Κινητοποίηση του ΚΚΕ στη Βέροια ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιουλίου οι τοπικές οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Βέροια, ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις. Το ραντεβού δόθηκε στην πλατεία Δημαρχείου και από εκεί τα μέλη του ΚΚΕ πραγματοποίησαν πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας και στον πεζόδρομο της αγοράς, φωνάζοντας συνθήματα και διανέμοντας σχετικό ενημερωτικό υλικό.


πηγή φωτο: alli-apopsi.gr

15 σχόλια:

  1. Καλά, στη Βέροια δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα με τις διαδηλώσεις και οι 11 αριστερούληδες εργασιομανείς. τόσοι που είναι δεν ενοχλούν κανέναν. Απεναντίας μας διασκεδάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το ΚΚΕ δεν έχει απήχηση στις πλατιες λαϊκές μάζες;
    Φταίει μόνο η αγραματοσυνη των, η και ο περίεργος ρόλος που επιτελεσε ιστορικά η ηγεσία του Κ. Κ. πατώντας σε δύο βάρκες ταυτόχρονα από την μία τα καταπιεσμενα εργατικά αγροτικά στρώματα και από την άλλη η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της σοβιετιας στην εξωτερική της πολιτική και τη σχέση της με τις δυτικές χώρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11 άτομα όλοι μαλωμένοι με τη δουλειά. στη θεωρεία και στα λόγια όμως πρώτοι.
    "περιπλανώμενος θίασος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε κακομοίρηδες του ΚΚΕ, εδώ όλοι μαζί δεν γεμίζετε 2 ΤΑΞΙ, και έχετε και ΚΝΕ ?
    Μα θα μας τρελάνετε εντελώς ρε κατσαπλιάδες χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pali tris kai o koukos......... tha ntrepomouna na pigena stin epomeni poria . olo vlepoume tous idiou kai tous idious exoun ginoi oi grafikoi tis polis.
    kai to astio sto finale ta lene oi idioi ta akoune oi idioi kai ikanopoiounte, axaxaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχαχχα πως μαρεσει οταν ανεβαζει ο βεροιωτης κατι για το κκε , θα μπουν οι δεξιοι και θα τους κανουν παλι expose αχαχαχχαχαχαχχ! εχει τοσο πλακα να μαλωνουν.
    αλλα απο οτι βλεπω ειμαι ο πρωτοσ που σχολιαζω . ευχομαι να γραψει κανεις.
    κατι τελευταιο βρε παιδια και εσεις εχετε γινει λιγο γραφικοι-βαρετοι ζουμε το 2020 εχετε μεινει πισω πως να μην σας κοροιδευουν οι αλλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 5-10 ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά όλα τα λεφτά ο τυπάκος που κρατάει το πανό με την σαγιονάρα και τα μαύρα δάκτυλα, είναι και ο μοναδικός αντιπρόσωπος της ΚΝΕ-Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά του ΚΚΕ προτείνω την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να κάνετε πορεία να εφαρμόσετε την τακτική των ομοϊδεατών σας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πηγαίνετε στις Βαρβάρες εκεί στους λαθρομετανάστες, και νοικιάστε μερικούς για μερικές ώρες (10 ευρώ οι 2 ώρες), και κάντε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην Βέροια, και βγάλτε και μερικές φωτογραφίες να έχετε στο αρχείο σας για να τις εμφανίζετε κατά καιρούς ως ''μεγάλη συνάθροιση''.
    Το λέω γιατί σας βλέπω κάθε φορά με πόνο ψυχής, να είστε οι ίδιοι και οι ίδιοι 6-7 γραφικοί της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ορισμένοι ειναι και στις πορείες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ ..Ας αποφασίσουν λοιπον εκτος αν θέλουν να τρων γιουχα σε κάθε πορεία...
    Κάθε φορά οι δυο τραγικοι της πόλης ...
    Μετα την πορεία..ξέρετε εσεις..μισθοί απο το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ, έσνημα απο το ΚΚΕ -ΠΑΜΕ και μετα διακοπες και ακριβα γούστα ...μην το παίζετε και καλα με την εργατικη τάξη ... δεξτε μας τα ενσημα σας για να δουμε απο που κολληθηκαν και αν δουλεψατε .. παλιο ψευτες ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά όποτε τα πανώ γράφουν ΚΚΕ/ΚΝΕ, είναι άφαντο το ΠΑΜΕ! Και όποτε βλέπουμε σημαίες/πανώ ΠΑΜΕ, λείπουν τα... λογότυπα του ΚΚΕ! Πώς γένεν αυτό; Τα περιφέρουν εναλλάξ σε γειτονικές πόλεις / νομούς και τώρα βρέθηκαν με τα κοντάρια του κουκουέ οι Βεροιώτες; Αν την άλλη εβδομάδα σκάσουν πάλι μύτη τα ίδια πρόσωπα, η εμφάνιση θα είναι ως ΠΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΟΖΩΗΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΓΟΥΛΙΑ..... Ε ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ? ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AXXAAXAX EXW KLAPSI STO GELIO SIMERA, EINAI ADIKO DEN EXEI GRAPSI KANENAS ARISTEROS NA EXEI LIGO ENDIAFERON . TO MONO POU ISXI KAI VLEPO OTI EINAI PANTA OI IDIOI KAI OI IDIOI AXXXAAX. E POS NA MIN SAS KOROIDEVOUN OI DEKSOI ELEOS VRE PAIDIA PANTA EISTE 10-15 ATOMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ζουν σε εναν δικο τους κοσμο, και το κακκο ειναι πως με τη σταση τους διωχνουν και καποιον που θα τους ψηφιζε... μαλλον ειναι χομπι γιαυτους.. αντι να πανε για ψαρεμα.. δεν εξηγειται αλλιως αυτος ο αυτοεξευτελισμος.. ( αυτα ειναι τα αποτελεσματα του σεχταρισμου, και του αριστερου κλειστοφοβικου οπορτουνισμου που διεπει την τωρινη και ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΗ ηγεσια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 5G ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ!!! ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΑΡΤΟΡΥΠΑΝΣΗ( ΦΥΛΛΑΔΙΑ, ΚΟΥΠΟΝΙΑ, ΑΦΙΣΕΣ ΚΤΛ) ΠΟΥ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ" ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ