Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κατάρρευση» τιμών στα τουριστικά καταλύματα της Κατερίνης - Τιμές από 20€ δίπλα στην θάλασσα

Περισσότερο συμφέρει να μείνεις εκεί, παρά να πηγαινο-έρχεσαι Βέροια
Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο Αύγουστος θεωρείται από τους πιο ακριβούς μήνες για παραθέριση, ο κορωνοϊός κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω στα τουριστικά καταλύματα. Ενδεικτικά στην

παραλία της Κατερίνης, αλλά και στις γύρω περιοχές, όπως Μακρύγιαλος, Ολυμπιακή Ακτή, Λιτόχωρο, Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνας και Νέοι Πόροι, παρατηρείται μια εντυπωσιακή «κατάρρευση» τιμών σε δωμάτια και ξενοδοχεία. 

Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων βλέποντας την κρίση της πανδημίας και την τεράστια μείωση τουριστών από τα Βαλκάνια, αποφάσισαν να ρίξουν ακόμη πιο πολύ τις τιμές τους. Κάνοντας ένα απλό σερφάρισμα σε δημοφιλούς ιστότοπους, παρατηρούμε πως η πτώση των τιμών αγγίζει ακόμα και το 70-80%. 

Ένα απλό δωμάτιο δίπλα από την παραλία, κοστίζει μόλις 24 ευρώ, ενώ αν υπολογίσουμε και την προμήθεια που λαμβάνουν οι διαδικτυακές υπηρεσίες, τότε μιλάμε για τιμές ακόμα και 20 ευρώ! Ακόμα και ξενοδοχεία 2* και 3* προσφέρονται σε δελεαστικές τιμές που δεν ξεπερνούν τα 40 ευρώ την διανυκτέρευση. 

Είναι ίσως μια από τις χαμηλότερες τιμές που έχουν σημειωθεί τα τελευταία 20 χρόνια στην Πιερία. Απ' ότι φαίνεται, είναι προτιμότερο να μείνεις εκεί, παρά να πηγαινο-έρχεσαι Βέροια και να πληρώνεις βενζίνες και διόδια...

Δείτε ενδεικτικά τις τιμές που προσφέρονται:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ