Quantcast

http://picasion.com/

Γυναίκα λιποθύμησε μέσα σε τράπεζα στο κέντρο της Βέροιας - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουλίου 2020 σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Βέροιας, όταν λιποθύμησε μια ηλικιωμένη γυναίκα. Προτελευταία ημέρα του μήνα σήμερα και όπως είναι φυσικό η κίνηση στις τράπεζες είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Όπως περιγράφει στο veriotis.gr μια
44χρονη γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν και αυτή που επενέβη αρχικά για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, η ηλικιωμένη βρισκόταν στην τράπεζα περιμένοντας να εξυπηρετηθεί, όταν ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. 

Η 44χρονη, αναγνωρίζοντας όπως είπε τα συμπτώματα του επεισοδίου, αντέδρασε άμεσα και έσπευσε να την βοηθήσει μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο που κλήθηκε από τους υπαλλήλους της τράπεζας. 

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στους πελάτες και το προσωπικό της τράπεζας, ενώ σε λίγα λεπτά έφτασαν στο συμβάν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που μετέφεραν την ηλικιωμένη γυναίκα στο Νοσοκομείο της Βέροιας.

4 σχόλια:

  1. Ήταν επόμενο να συμβεί αυτό, όταν περιμένει ο κόσμος εξω στον ήλιο και στη ζέστη, μέχρι να εκυπηρετηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός ξέρει πόση ὥρα ἀναγκάστηκε νά περιμένῃ στόν ἥλιο ὀρθοστασία μέχρι νά 'μπῇ μέσα ἡ γυναικοῦλα λόγῳ τῶν ἀθλίων, ἀπανθρώπων μέτρων κατά τοῦ κοροϊδοϊοῦ. Πῶς νά μή καταρρεύσῃ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν φορούσε και μάσκα τς έπεσε ο κορεσμός και για αυτό λιποθύμησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι η γνωστή τράπεζα που κάθε καλοκαίρι έχει κλειστά τα air conditions?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ