Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ικανοποίηση της Χαρούλας

Φορώντας την προστατευτική μάσκα και τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες εμφανίστηκε στα εγκαίνια της Γέφυρας Κούσιου η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου. Η πρώην δήμαρχος της Βέροιας παρακολούθησε μαζί με τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου διακριτικά
όλη την τελετή των εγκαινίων και στο τέλος πήγε να συγχαρεί προσωπικά τον Κώστα Βοργιαζίδη και τον Άρη Λαζαρίδη για την ολοκλήρωση του έργου. Μάλιστα, στην ομιλία του ο δήμαρχος ανέφερε το όνομά της κ. Ουσουλτζόγλου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τις προσπάθειες που είχε κάνει κατά το παρελθόν. Η πρώην επικεφαλής της «Συμπολιτείας» δεν έκρυψε την χαρά της για την ολοκλήρωση της Γέφυρας και φαινόταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα.

3 σχόλια:

  1. Έψησαν του Αφούς Κούσιου να δωρίσουν γέφυρα, αντί σχολείου που ήθελαν οι αείμνηστοι δωδρητές, τα έκαναν ρόιδο, και κοκκορεύονται κι από πάνω!

    Υ/Γ: Θα μας πει κανείς ΟΛΟ το ιστορικό γιατί άργησαν 10 χρόνια; Μόνο η... γραφειοκρατία έφταιγε; Εκείνο τον εργολάβο που είχε σκάσει και συγχωρέθηκε πριν την ώρα του μανούλα δεν τον γέννησε; Επίσης, η καινούργια γέφυρα είναι μεικτή σιδηροκατασκευή, για πόσα χρόνια και πόσο βάρος αντέχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς καμμία αιδημοσυνη και με περισσιο θρασος εμφανιζεται η κ.Ουσουτζολγλου , μετα την καταστροφη της πλατειας Ελιας!
    Πολυ ανεκτικοι οι Βεροιωτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας παραδώσει και κανένα καλό έργο, έστω με ξένα κόλλυβα - δωρεά στην Βέροια η παράταξη Ουσουλτζόγλου - Βοργιατζίδη - Παυλίδη, γιατί την Εληά όντως την έκαναν σαν τα μούτρα τους όταν ήταν ενωμένοι. Για δε την αστική ανάπλαση, που έκανε τους δρόμους σοκάκια και στέρησε την πόλι από 1.000 και πλέον θέσεις σταθμεύσεως δεν το συζητάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ